Şimdi Ara

Ücretsiz 1 Yıllık Domain (.tk, .ml, .cf, .ga, .gq)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz 1 Yıllık Domain (.tk, .ml, .cf, .ga, .gq)
    www.freenom.com
    Freenom - A Name for Everyone
    https://www.freenom.com/en/index.html?lang=en

İstediğiniz bir domain adını yazıp uygunluğunu kontrol et dedikten sonra ödeye basıp sepette 3 ayı 12 ay olarak değiştirip devam edebilirsiniz. Herhangi bir noktada kredi kartı bilgisi istemiyor

Aşağıdaki yazıyı da incelemenizi öneririm

Get Free Website Hosting With Dropbox, Google Drive, or OneDrive
    https://www.makeuseof.com/tag/free-website-hosting-dropbox-google-drive-onedrive/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 0:44:46 >

• Hocam bu sıcak fırsat değil. Bu domainler senelerdir ücretsiz zaten. Ayrıca bu domain uzantısı ile google da çıkamazsınız. Reklam ekleyemezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Javooz

Hocam bu sıcak fırsat değil. Bu domainler senelerdir ücretsiz zaten. Ayrıca bu domain uzantısı ile google da çıkamazsınız. Reklam ekleyemezsiniz.
    Peki o zaman siz bildiklerinizi yazın ben onları paylaşmayayım. Tek amaç gelir kazancı mı? İnsanlar kazanç elde etmeden ücretsiz bilgi paylaşmak istiyor olamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 0:40:19 >
  • reisi yine kızdırmışlar. şu adam dolar 1.70 diye 10 sene önceki bilgiyi de verse yine saygı duyarım. cohannan sıcak fırsatların sefiridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

reisi yine kızdırmışlar. şu adam dolar 1.70 diye 10 sene önceki bilgiyi de verse yine saygı duyarım. cohannan sıcak fırsatların sefiridir.
    Hayır neden kızayım. Sadece sizin bildiğinizi herkes bilmeyebilir. O an böyle bir ihtiyacı olabilir. Belirli bir amaçla kullanması gerekebilir. Bunları da düşünmek lazım. Ki dezavantajları da gayet güzel belirtilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 0:49:41 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    aha durduk yere ben de fırça yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

aha durduk yere ben de fırça yedim
    Hocam siz biraz duygusal yaklaşıyorsunuz sanırım Güzel geri dönüşünüz için teşekkür ederim
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    yok be hocam takılıyorum
  • Teşekkürler bana lazım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hayır neden kızayım. Sadece sizin bildiğinizi herkes bilmeyebilir. O an böyle bir ihtiyacı olabilir. Belirli bir amaçla kullanması gerekebilir. Bunları da düşünmek lazım. Ki dezavantajları da gayet güzel belirtilmiş

Alıntıları Göster
    Hocam tamam da bunu sıcak fırsatlar bölümünde paylaşman saçma, kimse sana paylaşma demiyor. Sıcak Fırsat dediğin anlık gördüğün bir indirimdir, uygun fiyattır vs... Bu zaten yıllardır var olan bir şey. Daha 3-4 ay önce kendim kullandım bir deneme projemde ".tk" uzantılı domaini.

• Bu uzantıları hostunuza bağlarsınız, siteye giren olmazsa kafalarına göre domaini silebiliyorlar. Destek taleplerine çok geç cevap veriliyor.

• Bilmeyen arkadaşlar için bu domainlerle ciddi bişey yapmayın ama test için felan kullanabilirsiniz

• mağara soğuktu sanırım
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Benim mağara soğuk, yeni öğrendim.

• Ücretsiz host var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ll BLooD ll

Ücretsiz host var mı?
    somee.com
    Free ASP.Net MVC hosting
    https://somee.com/FreeAspNetHosting.aspx

1 tane MSSQL veritabanı da veriyor ve Asp.net destekli

• email adresiniz unverfied deyip bir türlü verify maili göndermeyen garip firma
  • Yıllardır var ve siteniz tutunca domaini siz kullanırken başkası parasını ödeyip satın alabilir ve domain elinizden gidebilir.

• Başka ücretisz domain veren site var mı wix harici?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.