Şimdi Ara

Ücretsiz 100 TL 250 TL ve 400 TL lik kuponlarla Adwords Çalışmalarınıza Talibiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar online reklamcılık denildiğinde sanırım Google Adwords reklamlarını bilmeyen yoktur. Ayrıca bu reklamarı dışarıdan herkes yapabildiği gibi çalışıp tüm notlarını öğrenip sınavına girerekte kendinizi ispatlamış olursunuz ve Google Partners tarafından size sertifika verilir.

Burada farklı olan nedir derseniz sistemi tüm ayrıntılarıyla öğrenen arkadaş 400 TL gibi bir bütçe ile bir e ticaret sitesinden 8-9 bin TL ciro elde ederken (örnek En Başarılı çalışmamızdaki dönüşüm) diğer arkadaş bu rakamları yakalayamadığı gibi kazanç sağlayamadığından dolayı bu reklamcılık fikrinden de vazgeçebilir. Fakat ben yinede genelleme yapmak istemem belkide hiç sınavına girmeden veya bu sınava hazırlanmadan başarılı bir şekilde bu reklamcılığı yöneten arkadaşlar olabilir...

Sözü fazla uzatmadan arkadaşlar 19 Mart'ta Tekfen Towerda aldığım eğitimle sınava girdim ve başarılı olarak bu sertifkayı almaya hak kazandım. Sınav sonunda da bize ödül olarak yukarıda yazdığımız miktarlarda 10 arlı 30 adet kupon verdiler. Şu ana kadar bunların bir kısmını çeşitli firmalar için kullandım fakat elimde şuan tüm kuponlardan en az beşer tane bulunuyor. Düşündüm ki forumda bunun hem bilgisini vereyim hemde sitesi olan ziyaretçilerin en az bir defa denemelik hesaplarını yönterek onlara sitelerinden elde edebilecekleri performansı göstermeye çalışayım.

Eğer başarılı olduğumuzu düşünürseniz sonrasında da düzenli bir şekilde çalışmaya başlarız fakat memnun kalmazsanızda hiç bir gerekçe belirtmeden ilişiğinizi sonlandırabilirsiniz...

Çalışma yapmak isteyen olursa bana aşağıdaki adreslerden ulaşırsa kendisiyle bu iş hakkında konuşup adwords hesaplarını açıp aktivasyon ve işlem ücretini ödedikleri takdirde çalışmalara başlayabiliriz.

Not: Arkaşlar çalışma önceliğim; E-ticaret siteleri veye internet üzerinden direk dönüşüm sonuçlarını görebileceğimiz sitelerdir.

İletişim İçin Özel mesaj gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroritim -- 22 Nisan 2014; 0:26:32 >

• Arkadaşlar hiç cevap gelmeyince tekrar yazma gereği hissettim ama hiç websitesi olup sitesinden ürün satışı veya hizmetini bu ücretsiz kuponlar yardımıyla daha fazla kişiye tanıtmak isteyen kimse yok mu?
  • Arkadaşlar zaman zaman yukarıda belirttiğim ücretsiz adwords kuponları için üyelerden mesajlar alıyor, kupon olduğunda da çekinmeden herkese gönderiyordum.

Fakat öncelikle belirteyim ki şuan için elimde 100 TL den yukarı kupon kodu yok ve artık bunun için bana mesaj göndermeden aşağıdaki adresten kendiniz kupon kodu isteyerek adwords'e adım atabilirsiniz.

Adres:http://www.google.com.tr/adwords/coupons/

Arkadaşlar ilerleyen dönemlerde sadece belli hacmin üzerinde, uzun dönemli düşünen kişilere ücretli hizmet vermek istiyorum. Bu konuda bana buradan ÖM ile dönüş yapabilirsiniz.

Herkese bol KAZANÇLAR

• bana adwors reklamıma bakacak biri lazım karedeşi kuponda alırım farketmez benimle iletişime geçseniz sevinirim s
    soran-_-@hotmail.com
    0532 177 72 37
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.