BANA ÜCRETSİZ ALAN ADI VEREN SİTELER SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
Beleşçi olma bence... Sadece 5 dolara .com alabiliyorsun... 10 YTL bile değil.
yaw kardeşim ben kredi kartımın numarasını vermekten korkuyorum
gelip benden para istese 20 ytl bile veririm
genede sen alan adı veren siteleri söyle
adresi ver eğer ank. daysan 25 ytl ye sana acim
tamam kredi kartının numarasını verme.
girwww.isimtescil.net 'e havale ile al. yok internet şubesi kullanmam, havale veya eft parası da odemek istemiyorum diyorsan, git PTT'ye posta çeki hesaplarına parayı yatır. yaklaşık 11 YTL civarında.
tabi önce girip siparişini vermen lazım. bir kere dene. Dünyanın en şanssız insanıysan bile 11 ytl kaybedersin. ben şimdiye kadar sorun yaşamadım. online havale yaparken fazla para gonderdiğim oldu. bir sonraki alışverişte az gonderim açıklama bölümüne de durumu yazdım. hiç sorun cıkartmadılar.
sırf profesyonel yaşamaya basla diye bu kadar anlattım bak. şimdi gir hesabını aç, siparişini ver. sonra git paranı yatır. sonra gel ödeme bildirimi formunu doldur. EN GEÇ ertesi gun. ertesi gune kalmaz bile normalde yarım saate kadar alanadın aktif olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Kemall
Beleşçi olma bence... Sadece 5 dolara .com alabiliyorsun... 10 YTL bile değil.
hangi site 5 $ a veriyo?
benim anlamadığım her yazışmanda o bayraklı resmi neden koyuyorsun?
niye bayrak koyduğuma gelince ::: bende bilmiyorum ama güzel resim
Her mesajın altına imza gibi resim kullanmak kurallara aykırı
peki teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
freeservers ücretsiz alan adı veriyor. 50 MB lık alan kullanabiliyorsun. Tek dezavantajı banner ve popup koyuyor. Banner reklamlar, popup ise kendiliğinden açılan küçük pencereler. 5 dolara alan adı veren kaç mb veriyor acaba? Herhalde 5 mb veriyordur.
www.adamer.com.tr de 50 MB hosting hediye zaten.
tam üstüne basmışım yaaa. 5,99 dolara 5 mb alan veriyormuş.
5.99 $ a 5 MB alan veren kim? eğer benim ilanıma ise lafın 5 MB değil 50 MB web alanı asp php destekli mysql veya mssql veritabanı mail plesk panel ve ftp..
quote:
Orjinalden alıntı: LiLattah
5.99 $ a 5 MB alan veren kim? eğer benim ilanıma ise lafın 5 MB değil 50 MB web alanı asp php destekli mysql veya mssql veritabanı mail plesk panel ve ftp..
Beyler bu arkadaşın hosting sistemi gerçekten çok iyi,her türlü konuda yardımcı oluyolar,bende alcam onlardan hosting..
Teşekkürler arkadaşım düşüncen için.
ADAMER | 10 MB Host Kampanyasi ADAMER WEB TECHNOLOGIES Aug 24, 2006 62 Aktif hesap
24.08.2006 da 10 Mb host hediye dedik 62 adet satış yaptık şikayetçi olan bir kişi gelmedi. 01.09.2006 dada kampanyayı 50 MB ye çıkardık. Burda en büyük amaç ADAMER yavaş yavaş server, reseller ve domain satışına ağırlık vermek istiyor. Hostu ise bu şekilde paylaştırmak amacımız. Ama elbette 50 MB den büyük paket arıyorsanız yada 10-20 GB trafik vb..www.adamer.com.tr hosting paketlerini incelemenizi öneririm..
Bilginize..
Sitemynet.com
binlerce insan kredi kartı kullanarak yada havale yontemıyle bu işi hallediyor abartıyorsun bence. ama yınede içim rahat etmıcek dersen sanal kredı kartı denen bir şecenek var,sanal kartınla 20 30 40 ıstedıın kadar lımıt belirleyıp onunla alışveriş yapabiliyorsun!! oda bi secenek!!