Şimdi Ara

Ücretsiz Apple Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle, merak ettiğim bir konu var ve bunu internetten çok araştırdım fakat bulamadım. apple iphone5s ve 5c tanıtımında apple kendi yazılımları olan iMovie, Pages, iPhoto v.s. gibi apple menşeli uygulamaları ücretsiz olarak sunacağını açıklamıştı. fakat daha sonra 1 ekim'den sonra etkinleştirme yapan her apple ürünü için ücretsiz olduğu şeklinde bir haber duydum.

yani merak ettiğim şey şu;
    1- böyle birşey var mı ?
    2- varsa bu ürünleri almak için kendi kullandığım iphone 4 cihazıma restore çeker yeniden etkinleştirir ve şu an kullandığım appstore hesabı ile giriş yaptığımda bu ürünler ücretsiz görünür mü ?
    3- cihazıma restore çekmedim bunu deneyen bi arkadaş var mı?

• 1 ekim degil 1 eylul. Restore cekip yeniden etkinlestirmen ise yaramaz. Ilk etkinlestirme tarihine bakiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece son cihazlari etkinlestirince ucretsiz veriyor, 3 hafta once iphone 5 etkinlestirdim ama ucretsiz vermedi fakat ipad miniyi etkinlestirdigimde hepsi ucretsizdi, apple in sacma stratejileri
  • apple son dönemde yaptığı salak işlerle artık yoruyor beni
  • Bugün ipad mini aldım ve iphone'umda kullandığım apple kimliğim ile etkinleştirdim. Beklediğim gibi Apple uygulamaları bedavaydı ve indirdim. Appstore uygulamaları apple kimliğine bağlı olduğundan iphone'uma da artık bunları ücretsiz şekilde indirebilirim diyorum ama indiremedim. Paralı gözüküyor. Benim atladığım bir nokta mı var, yoksa benim sandığımın aksine sadece bir cihaz için mi ücretsiz bunlar?
  • bir kaç hafta önce iphone 5 aldım ve apple ugulamalarının hepsini ücretsiz olarak indirdim telefonuma. son cihazlar da geçerli diye bir durum yok anlaşılan. hatta bu uygulamaların paralı oldugunu şuan öğrendim, zatan bir çogunu boyutu yüzünden gereksiz bulup kaldırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bugün ipad mini aldım ve iphone'umda kullandığım apple kimliğim ile etkinleştirdim. Beklediğim gibi Apple uygulamaları bedavaydı ve indirdim. Appstore uygulamaları apple kimliğine bağlı olduğundan iphone'uma da artık bunları ücretsiz şekilde indirebilirim diyorum ama indiremedim. Paralı gözüküyor. Benim atladığım bir nokta mı var, yoksa benim sandığımın aksine sadece bir cihaz için mi ücretsiz bunlar?

Aslında mantıken, satın alınanlar kısmında icloud üzerinden hesabınıza tanımlı gözükmeli o uygulamalar ama ipadi aldıgımda bendede sizin bahsettiginiz durum oluşmuştu. Cihazı aldıgım günlerde ios7.1 beta yeni yayınlandıgı için ipsw dosyasını indirip restore etmiştim ve kurulum bitip iphone yeniden etkinleştirildikden sonra magazada satın alınanlara ekli şekildeydi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bugün ipad mini aldım ve iphone'umda kullandığım apple kimliğim ile etkinleştirdim. Beklediğim gibi Apple uygulamaları bedavaydı ve indirdim. Appstore uygulamaları apple kimliğine bağlı olduğundan iphone'uma da artık bunları ücretsiz şekilde indirebilirim diyorum ama indiremedim. Paralı gözüküyor. Benim atladığım bir nokta mı var, yoksa benim sandığımın aksine sadece bir cihaz için mi ücretsiz bunlar?

Aslında mantıken, satın alınanlar kısmında icloud üzerinden hesabınıza tanımlı gözükmeli o uygulamalar ama ipadi aldıgımda bendede sizin bahsettiginiz durum oluşmuştu. Cihazı aldıgım günlerde ios7.1 beta yeni yayınlandıgı için ipsw dosyasını indirip restore etmiştim ve kurulum bitip iphone yeniden etkinleştirildikden sonra magazada satın alınanlara ekli şekildeydi..

Restoreyi denemedim. Dediğin gibi yeniden etkinleştirme sonrası iphone'a da ücretsiz indirme imkanı olabilir. Üşenmez ve restore yaparsam sonucu yazarım.

Cevap için teşekkürler...

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Üşenirim derseniz ayarladaki sıfırlamayı deneyin, tam emin olmamakla birlikde hatırladıgım kadarıyla ayarları sıfırla dedigimizdede işlem sonunda etkinleştirme ekranı geliyordu(uygulamalar silinmeden)
    İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim garantiden degisen iphone 5 imde hepsi bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Rica ederim.
    Üşenirim derseniz ayarladaki sıfırlamayı deneyin, tam emin olmamakla birlikde hatırladıgım kadarıyla ayarları sıfırla dedigimizdede işlem sonunda etkinleştirme ekranı geliyordu(uygulamalar silinmeden)
    İyi günler.

Az önce tekrar kontrol edeyim dedim; baktım; cloud'a yüklenmiş gözüküyor. Sanırım biraz beklemek lazımmış. Veya bu süre zarfında store uygulamasını tamamen açıp kapattımsa (yani arka planda çalışmayacak şekilde) bunu sağlamış olabilir.

Sağolasın, kendine iyi bak...

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    O durumda mantıklı hocam. Teşekkürler sende kendine iyi bak.

• Belki tam yeri değil ama yine de sorayım:

Iphone 5S ve Ipad Mini olmak üzere iki adet Apple cihazı kullanıyorum.

App Store neyse de Itunes'da elimi neye atsam paralı. Şimdi ben Jailbreak yapmalı mıyım? Cihazların garantisi devam ediyor. Olur da beceremezsem fiyasko olur.

Mesela eşimde GM Discovery var. İstediğim müziği, uygulamayı rahatlıkla indirebiliyorum. Ben Jb yapınca benim Iphone'da böyle olacak değil mi?

• Arkadaslar ben 5s aldim..Bendede ücretli gozukuyordu. iturkeybiz programi varsa orda nasl indirileceği yaziyor yoksada internetten girin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.