Şimdi Ara

Ücretsiz AppStore uygulamaları ve iTunes hesabı açma [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
223.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CatZilla

Senin ipod 1. nesil olan mı? Ondan olabilir, apple daki amcalar nasıl para kazanırız diye düşünmüşler taşınmışlar ve ana versiyon updateleri yapmışlar. Benimkide 2.x.x versiyonunda yazın 3. versiyon çıkamaz ona update için de 9.95 para vermek gerekecekmiş. Henuz net olmamakla birlikte ipod touch 2g versiyonunda hali hazırda bulunan bluetooth ozelligide aktif hale gelebilir miş.

Neyse sonuç olarak ana versiyon olduğu için bu parayı istiyorlar sanırım.

evet hocam 1. nesil olan.
    bunu bu parayı vermeden yükseltebilmemizin bir yolu yokmu?
  • Ben denemedim doğrusu, itunes üzerinden olmaz diye tahmin ediyorum. Ama bu bir tahmin. Başka yolları varmı bakmak lazım. Belki illegal bir yöntem mevcuttur.
  • İnternetten indirdireceğiniz bir firmware ile bedavaya versiyon yükseltebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

İnternetten indirdireceğiniz bir firmware ile bedavaya versiyon yükseltebilirsiniz.

hocam ben yapamadım malesef.
    2.x.x sürümlerinden birini indirdim( tam hatırlamıyorum hangisiydi)
    itunes ile shifte basarak yüklemeye başladım, fakat error verdi. br kaç kez denedim fakat olmadı,
    gene mecbur 1.1.5i yükledim.
    nasıl yapacağım konusunda yardımcı olurmusunuz.
  • Ya benim ipod da apple store diye birşey yok 1 sene oldu alalı , tuneste applications var ama ipod touch da AppStore diye birşey yok

LÜTFNE YARDIM EDİN DELİRTTİ BU İPOD BENİ
  • Update yapın gelir. Bu arada herşey için konu açmayın.
  • İTunes'a üye oluyorum ama onaylama maili gelmiyor arkadaşlar iki farklı maille denedim olmadı neden olabilir?
  • Eline sağlık dostum teşekkürler...
  • Hımm yeni gördüm, paylaşım için teşekkürler. Buradan Aypod şuffıl için uygulama ve benzeri şeyler mevcut mu?
  • arkadaşlar bana onay maili gelior tıklıorum lakin yinede onaylanmıor ne sorun war anlamadım mail geldikten sonra o adrese tıklamaktan başka yapcağım bişi mi var :-)
  • ya ben payment method kısmındayım orda none yok kafayı yicem.

edit: tamamdır hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Children_oF_BodoM -- 27 Temmuz 2009; 1:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsea

arkadaşlar bana onay maili gelior tıklıorum lakin yinede onaylanmıor ne sorun war anlamadım mail geldikten sonra o adrese tıklamaktan başka yapcağım bişi mi var :-)

aynen,

bende de aynı problem var :(:(:(

mail'deki linke tıklıyorum..başka bir sayfaya gidiyor..ama active edildi veya verify edildi diye bir şey yazmıyor!!

ondan sonra itunes'u kapatıp tekrar açıyorum..

sign in yapmaya çalışıyorum ama hesabınızın verify edilmesi gerekiyor diyor hala!!!

------------------------

bir başka sorum da (yeri burası mı bilemiyorum ama),

bendeki 1G touch içerisindeki (versiyonu 2.2.1 bu arada) itunes'a tıkladığımda wifi bağlı iken,

"itunes'a bağlanamıyor - itunes bu ülkede desteklenmiyor" diey bir yazı çıkıyor!

(dil inglizce ve bölge usa ikende aynı durum, Türkçe ve Türkiye iken de aynı durum)

• Yahu neden onay vermiyo bu Apple. Başlıcam şimdi sövmeye.

Bi yardım edin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 30 Ağustos 2009; 20:00:25 >
  • bu hesap nası aktif ediliyor bilen varsa anlatsn lütfennn.aktivasyon linkine tıklıyorum bişey olduu yok one moment dio sürekli bekliyorum
  • selamlar
    4-5 gün önce ipod nano 4. Nesil 8GB modelinden aldım
    ilk defa ipod kullandığım için herşeyi yeni yeni öğreniyorum
    ilk sorum:
    itunes store USA da bedava oyunlar buldum fakat indirmek istediğim zaman üyelik istiyor
    üyelik alacağım zamanda kredi kartı mutlaka istiyor eski anlatımlarda "NONE" seçeneğide var ama güncel üyelik almada
    bu seçenek kaldırılmış
    bunun yerine kredi kartı vermeden nasıl üye oluruz
    içi boş kredi kartı kayıtlı olmayan bir paypal hesabı çözüm olabilirmi?
  • yoo none seçeneği hala duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

selamlar
    4-5 gün önce ipod nano 4. Nesil 8GB modelinden aldım
    ilk defa ipod kullandığım için herşeyi yeni yeni öğreniyorum
    ilk sorum:
    itunes store USA da bedava oyunlar buldum fakat indirmek istediğim zaman üyelik istiyor
    üyelik alacağım zamanda kredi kartı mutlaka istiyor eski anlatımlarda "NONE" seçeneğide var ama güncel üyelik almada
    bu seçenek kaldırılmış
    bunun yerine kredi kartı vermeden nasıl üye oluruz
    içi boş kredi kartı kayıtlı olmayan bir paypal hesabı çözüm olabilirmi?

evet bende none seçeneğini bulamıyorum. illa bişey seçeceksin. none yok.

bu arada bende de nano 4.nesil var. ama ben ona uygun ücretsiz oyunları bulamamıştım. acaba nerde, yazar mısın?

• bende üyelik açmak istedim ama none seçeneğini bulamadım.kredi kartı bilgilerimi girsem bana ne gibi bir zararı olabilirki ?
    yani herhangi bir üyelik ücretimi alıyorlar ?
    yoksa başka bir ücretmi çekiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahakaya

bende üyelik açmak istedim ama none seçeneğini bulamadım.kredi kartı bilgilerimi girsem bana ne gibi bir zararı olabilirki ?
    yani herhangi bir üyelik ücretimi alıyorlar ?
    yoksa başka bir ücretmi çekiyorlar

Sonuçta milyonlarca kişinin kredi kartı bigileri sistemde saklanıyor, herhangi bir zararı olmaz, program oyun vs. satın almadıktan sonra para falan çekmezler
  • lütfen hesap açan biri telefon numarasını versin.kafayı yemek üzereyim hesap açtım mail'ime gelen maili açıp onaylamak istiyorum ama açılan sayfada ""
    One Moment Please.

Connecting to the iTunes Store.

Loading

If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar.""
    yazısı çıkıyor.i tunes açık ama bu yazı çıkıyor ne yapacağımı bimiyorum lütfen birileri yardımcı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.