Şimdi Ara

Ücretsiz direksiyon dersi veriyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

sende peygamber sabrı var herhalde. Kız arkadaşım rahatça trafiğe çıktığı halde yan koltuğa oturunca birbirimize giriyoruz

Bu direksiyon konusunda genelde birbirini tanıyan insanlar arasında maraz çıkıyor evet ben de çok dikkat ettim...
  • Ben de ücretsiz ders verebilirim ama hoş bir bayan olması koşuluyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Ben de ücretsiz ders verebilirim ama hoş bir bayan olması koşuluyla...

abaza mod : on
    bırak guzel bayanı,adriana lima bile gelse vermem.Ne gerek var sinir stres sahibi olmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde böyle insanlarda varmıymış dedirten cinsten bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

Bu devirde böyle insanlarda varmıymış dedirten cinsten bir haber

Teşekkür ederim, herkes etrafındakilere yardımcı olmalı diye düşünüyorum... Birileri mutlaka bizim yapabileceğimiz birşeyleri bekliyordur, mutlaka...
    Herşey para değil, biraz emek vererek karşıdakini mutlu etmenin değeri inanın hiçbirşeyle ölçülmez...
  • PM ATTIM

KONU HORT BU ARADA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

1 ay mı? Ne yaptınız hocam yaa? 2-4 saatte öğretiyorum ben, dediğiniz gibi özenli olsun diye 9 saat belirledim programı, gerisi pratik zaten...

Ben hiç ders almadan oturdum löngür lös araç koltuğuna, ehliyet kursunda hiç göstermemişlerdi zaten, oto pazarından arabamı aldım (93 model şahin) evinn önüne adam getirdi bıraktı :) Kaldıramıyorum yerinden tabi, ilk hareketim yarım metre gidip stop ettirmekti :) Neler neler yaptım, hem de dar sokaklarda, arabayı hareket ettirmeyi başarınca, şirinevlerden maslak'a kız arkadaşımı aldım, oradan da yıldız yokuşundan beşiktaş yaptık :) İlk trafiğe çıkışım, tabi bendeki cahil cesareti, yıldızda yokuş aşağı giderken sıkışık trafikte frene bastım araba durmadı öndekine az buçuk geçirdim :) Adamda birşey yok ama benim plastik tampon 132 parça yemek takımı gibi oldu O da bana ders oldu... Sene 99... Yani 9-10 saat bilen birinden eğitim almak çok büyük nimet bence

Aynen üstad babamda ilk arabayı aldığında sene 94 arabayı arkadaşı getiriş hatta bir süre boyunca da uzun yolda dahil o arkadaşı bizi götürüp getirmişti :D

• sevgili dark1907, araç problemini çözebilirseniz dediğim gibi yardımcı olmaya hazırım ama ortada araç yok :) maalesef...
  • helal olsun,başka ne denir ki
  • zor ama bulmaya çalışacağım araç temin edemiyorum malesef
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.