Denemeye devam edin olacaktır ailede herkese aldırın sistem yoğunluğu var. 25kg kadar drone bayağı büyük, piyasadaki her türlü drone uçurabilirsiniz |
Ücretsiz Drone lisansı normalde(1200tl) (2. sayfa)
-
-
Oldu aldım teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım sonunda. Ancak bunu nasıl çıkarabiliriz? Kimlik gibi bir şey olsa daha iyi olur gibi.
bende aldım konu sahibine tşkler. sorulara verılecek cevaplar konuda yazılan cevaplar ile bırebır tutuyor...
-
Kimlikte var pdf şeklinde. İsterseniz, kimlik kartını matbaadan halledersiniz. Yada telefonda kalır direk gösterirsiniz.
Teşekkürler, eğlencesine de olsa katıldım. Hem belli mi olur belki emeklilikte kullanırım .:))
-
Bir gün gelecek herkes Türkiyenin neredeyse %90 ının drone ağırlığı kaç gr. (500 gr. altında bile) olursa olsun uçuşa yasak bölge olduğunu,uçuşa yasak olmayan yerler için bile sivil havacılıktan en az 10-15 gün önce izin alınması gerektiğini,yetmezmiş gibi bu başvuruların çoğunun cevapsız kaldığını,izinsiz uçurulması halinde ise en az 6 bin lira ödeyeceğini ,
Kaçak uçuş yapması halinde özellikle kamu kuruluşlarının(şimdilik emniyet,valilik,askeriye,belediyeler vb. güvenlik gerektiren yerlerin çatılarına kurulan )hatta bu yerlerin yüzlerce metre uzağında olmasına rağmen ''İLTER'' İSİMLİ DRONE SAVARLAR İLE frekans karışıtırılarak ,uzaktan kumanda ile irtibatı kesilerek ,dronların düşürüldüğünü öğrenecek :)
Drone işi öyle uzaktan görüldüğü gibi değil
Not : 500 gr.altı sadece sivil havacılığa kayıt zorunluluğu yok o kadar,yasaklar hepsine aynı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 8 Kasım 2021; 20:53:8 >
-
Ben de başvuru yaptım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
-
-
teşekkürler
-
soruları cevapladım Kayıt no gelmiyor, vesikalık resim yükle aktif olmuyor. neden olabilir.
-
tmm oldu, resim yükleyince kayıt no geliyormuş,
-
Hayatimda hic drone kullanmadim ama aldim lisansi belki bir gun lazim olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X