Şimdi Ara

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Fırsatı Proticaret ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba ,

Biz kimseyi kandırmıyoruz eğer siz bir web master iseniz bizden hiç bir modül almadan kullanabilir ve istediğiniz gibi modüllerde geliştirebilirsiniz ama dediğiniz gibi herşey ücretsiz olduğunu varsayalım sizce kazanc olmayan bir yerden üretim faliyetleri olur mu teknoloji ve bilişim alanında ?
  • PROTİCARET.ORG

TÜRKİYENİN İLK VE TEK ÜCRETSİZ E-TİCARET YAZILIMI KOLAYCA ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR

GÜÇLÜ BİR ALT YAPIYA SAHİP KULLANICI DOSTU ZENGİN ARAYÜZÜ İLE SİZLERE KALİTELİ HİZMET SUNUYOR.....

Versiyon 2.2.0 (06.03.2014 - 16:30)iNDİR

Önemli : 2.2.0 Versiyonunun Kurulum Dökümanı İçinhttp://www.proticaret.org/downloads/proticaret_2.2.0_kurulum.pdf

Önemli : 2.01 Versiyondan 2.2.0 Versiyona Geçişte İzlenecek Adımlar İçin http://www.proticaret.org/downloads/proticaret_2.2.0_kurulum.pdf

Yeni Versiyondaki Yenilikler ve Güncellemeler

2.2.0 Versiyonu İle Gelen Yeni Modüller:

-Yeni Sepet Kampanyasi - Örnek: 1 Ürün Alana 1 Ürün Bedava

-Finansal Kampanya Modülü - Taksit Sınırlandırma Özelliği

-Admin Paneline Çoklu Dil Desteği.

-PayU Api Ödeme Sistemi.

-Plasiyer Modülü

-Destek ve Mail Sistemi

-Teklif Modülü

-Servis Takip Modülü

-Kvk Sanal Pos Modülü

-Paymec Ödeme Sistemi

-Genpa Ödeme Sistemi

-IPara Ödeme Sistemi

-Tekstil Seri Renk Beden Satın Alma Özelliği

-Zamanlı Xml Entegrasyonu

-Deniz Bank Yeni Sanal Pos Eklenmiştir

-Kuveyt Türk Yeni Sanal Posu Revize Edilmiştir.

2.01 Versiyon İle Gelen Modüller:

-Perde Satış Modülü Entegre Edildi.

-Resim-Poster-Tablo Satış Modülü Entegre Edildi.

-Network Marketing(Katmanlı Satış Sistemi) Modülü Entegre Edildi.

-Çiçek Satış Modülü Entegre Edildi.

-Yemek Satış Modülü Entegre Edildi.

-Tedarikçi Modülü Entegre Edildi.

-Multi Admin(Çoklu Proticaret Sistem Entegrasyon) Modülü Entegre Edildi.

-Qapel Entegrasyon Sistemi Entegre Edildi.

-Tesan Ödeme Sistemi Entegre Edildi.

-Protahsilat Ödeme Sistemi Entegre Edildi.

Ana Yapı Değişiklikleri:

Site Tanımları:

-PayU ve PayPal Ödeme Sistemlerine Yüzde Oran Ekleme Özelliği Eklendi.

-Siparişsiz Ödeme Alımları Üyeliğe Bağlandı. Hesabım Bölümünede Yapılan siparişsiz ödemeler liste olarak eklendi.

-Toplu Hediye Çek Kullanımı Sisteme Eklendi.

-Varyant Sisteminin Tüm Özellikleri Açıldı.(File,Text,Radio Button,Checkbox)

-Sitedeki Ürünleri Facebook Kullanıcıların Duvarlarına Yazma Entegre Edildi.

-Gelişmiş Arama(Advanced Search) Eklendi.

-Sistem İçerisinden Lisans Ekleme Bölümü Entegre Edildi.

-Facebook Kullanıcı Duvarlarına Yazma Bugı Düzeltildi.

Üye Yönetimi:

-Üyeleri Toplu olarak güncelleme özelliği eklendi.

Toplu üye tipi atama

Toplu aktif/pasif durum güncelleme

Toplu satış ortaklığı atama

Toplu özel kod1,2,3 atama

Toplu İskonto belirleme

Toplu Satış Fiyatı Değiştirme

-Admin ve Kullanıcı Arası Mesajlaşma Sistemi Entegre Edildi.

Ürün Yönetimi:

-Ürün Kartına 360° Resim Ekleme Entegre Edildi.

-Xml Export-İmport Kısımlarına Birden Fazla Resmi Sisteme Entegre Etme Özelliği Aktif Hale Getirildi

-Ürün listesine uyumsuz ürünler seçim alanı eklendi.

-Ürün Listeleme alanına Yazar ve Yayınevi Filtreleme Alanları Eklendi.

-Toplu ürün güncelleme alanına Yazar ve Yayınevi Filtreleme Alanları Eklendi.

-Toplu ürün fiyat güncelleme alanına Yazar ve Yayınevi Filtreleme Alanları Eklendi.

-Toplu Ürün Güncelleme Alanına Toplu Varyant Ekleme Özelliği Geldi.

-Toplu Ürün Güncelleme Alanına maximum satış adedi Ekleme Özelliği Geldi.

Sipariş Yönetimi:

-Sipariş listesine Fatura yazdırma özelliği geldi.

-Sipariş detaylarına çiçek,yemek vs. ekstra bilgi alanı geldi.

-Sipariş verme aşamaları tasarımları yapıldı.

Yeni Rapor Modülü:

-Yeni Raporlama Sistemi Entegre Edildi.

Kullanıcı Raporları (Şehir ,Kurumsal-Bireysel,Bayi-Perakende vs Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Ürün Raporları (Kategori,Marka,Yazar Yayınevi,Tekstil Grupları,Tedarikçi,Ürün Yöneticisi,Stok Durumuna göre Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Sipariş Raporları (Sipariş durumu,Ödeme Tipi,Bankalar,Şehirler vs Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Sepet Raporu (Adet) (Ort.Sepet Adedi,Ödeme Tipi ve Kargolara göre Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Sepet Raporu (Fiyat) (Ort Sepet Tutarı,Ödeme Tipi ve Kargolara göre Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Banka Taksit Raporu (Bankalara ve Taksit çekim adedine göre Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

Satış Raporları (Siapriş durumu,Ödeme Tipi,Bankalar, Şehirlere Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık ve İki Tarih Bazında raporlama)

•  Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Fırsatı Proticaret !

Tema Galerimize http://themes.proticaret.org/adresimizden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promist -- 12 Mayıs 2014; 11:16:42 >
  • Bazı mesajları okuyunca dayanamadım yorum yazma ihtiyacı hissettim.

Yaklaşık 10 yıldır web tasarımı ve hosting hizmeti vermekteyim. Bu süre içerisinde müşterilerime irili ufaklı birçok firmanın e-ticaret paketlerini kullandırdım.
    Her yıl binlerce lira bu paketlere para ödemek zorunda kaldık ve müşterilerimizin çoğu geri dönüş alamadıklarından her yıl bu parayı ödemek istemedi ve çoğu sitelerini
    kapattırmak zorunda kaldı. 2 Yıldan fazla süredir müşterilerime Proticaret kurup kullandırmaktayım. Hiç bir müşterimde sorun yaşamadım.
    Yaklaşık 70 müşterim yazılımı sorunsuz olarak kullanmakta.
    Bu süre içerisinde ekstra isteklerimiz nedeni ile Proticaret firmasına ödediğimiz paranın toplamı sadece 1.000 TL

Şimdi Proticaret firmasını kötüleyenlere soruyorum.

- Adamlar yazılımı ücretsiz dağıtıyor ve ücretsiz dağıtılan yazılım e-ticaret sitesi standart gereksinimlerinin hepsini içeriyor,
    - Adamlar yazılımı müşterilerimize kurmamıza / dağıtmamıza izin veriyor,

Adamlara Allah razı olsun diyen yok. Standart gereksinimlerin dışındaki taleplerden 100 - 500 $ arası para istiyorlar 1 kere alıp kurtuluyorsuınuz.
    Diğer yazılımlardaki gibi her yıl 500 TL - 5.000 TL aralığında para ödemenize gerek kalmıyor. Daha belamızı mı arıyoruz.

Bu arada bir arkadaş yazmış seo çok kötü diye tabi sonra düzeltmiş ben eksik yanlış birşeyler yapmış olabilirim diye.
    Ben Türkiye nin en tanınmış ve büyük görünen E-Ticaret yazılımı satan firmaların yazılımlarını da kullanıyorum. Proticaret in Seo alt yapısı bana göre
    şu an ülkemizin en iyisi. Çok rekabet olmayan sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerimin yeni yaptığım sitelerini, sitenin Google kaydını yapmadan
    sitede yer alan ürünleri arattırdığımda ürünler 1. sayfada çıkmakta. Rekabet olan sektörlerde 2 ve 3. sayfalarda hemen yer almakta.
    Özellikle 1.9 sürümünde Seo altyapısı çok çok iyi.

Promist firmasından ve çalışanlarından Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipes Online -- 14 Eylül 2014; 16:22:48 >

• Ayrıca ücretsiz dönemi bittiğinde fahiş bir fitatla karşılaşmayalım.
  • Bilişimci Mühendis kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Ücretsiz sürümümüzün süresinin bitmesi söz konusu değildir. Ürünümüz bir demo değildir orjinal bir yazılımdır sadece sektorel özel uygularımımız ücretlidir.

İyi Çalışmalar...
  •  Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Fırsatı Proticaret !

İndirmek icin Tıklayınız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promist -- 13 Ekim 2014; 10:38:56 >
  • birkaç yıl önce web mağaza açmak için ufaktan bir göz atmıştım dahada bakmadım, e postama gelen bir reklamı nedeniyle yeniden baktım gene aynı ... yorumlarda webmaster vs vs demiş bazıları, bazılarıda standart herşeyi karşıladığını söylemişki yok öyle birşey, örn bir web mağazada paypal ile ödeme modülü 100$ dan fazla. e yani onun yerine e-ticaretci yada süratkargonun e ticaret sistemleri daha çok şey vaad ediyor, zaten webmasterseniz arayzüde değiştirince modül olarakda bundan daha fazlası var. şuan kendi web mağazamı opencart sistemi üzerinden kullanıyorum tek yaptığım temaya 45$ kadar para vermek oldu ki onuda ücretsiz bulabilirsiniz. sistem dısındaki masrafım da site adına senelik 25tl, ssl destekli hosting ede senelik 150tl + ömür boyu tema ( mobil destekli ) 45$ + opencart ücretsiz.
  • Proticaret olayina asla kanmayin.destek olayi bile ucretli.anlasmali hosting firmalari 444host diye bir firma.destek konusunda kim yardimci olucak sonradan supriz ucret cikmasin diyorum.surekli celiskili ifadeler.asla ama asla ucretsiz yalanina kanmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.