Şimdi Ara

Ücretsiz En İyi Vpn Sağlayıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet gerçekten çok iyi gizleme yapıyor. hiçbir vpn nin yapmadığı kadar.
  • şimdi gördüm iyi derleme
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nf

Kripto sever arkadaşlar, adamlar bu kadar masraflı bir hizmet olan sunucu+trafik hizmetini hayrına mı yapıyorlar acaba. Çalıştırdıkları personel de cabası. Vergi de veriyorlardır.

Like ları toplayıp evde kaynatmıyorlarsa; senin bilgini 'gerekli' birimlere satıp para kazanacak.

Sağlıklı bağlantı ve güvenlik isteyen ücretini ödesin de alsın, acizane avsiyem.

Evet, katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa katılıyorum bu tür programların babalarının hayrına çalıştığını düşünmüyorum. Bir kısmında reklam da yok hatta, yani nasıl dönüyor bu teker düşünün lütfen. Gerçekten sağlıklı bir bağlantı isteyen arkadaşlar bu işin öncülerinden ücret mukabilinde almalıdırlar. Öbür türlü sıkıntılar yaşanabilir.
  • Arkadaşlar şuana kadar ki kullandığım en hızlı ÜCRETSİZ VPN aynı firmanın DNS si de var denemedim ama denene bilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.invisible&hl=tr
  • Merhabalarhttps://windscribe.com/?friend=1onl6ed4

Referans ile üye olana aylık 11 GB, Affiliate programı ile %50 para kazanma. Mining yaparak ekstra kalıcı kota ya da aylık premium. P2P (torrent) desteği var. Ücretsiz 11 lokasyon. Proda 50 lokasyon

Ek olarak Linux, Windows, Mac, iOS, android desteği mevcut minimum 8-9 mbps hız veriyor. 2018 yılının en iyi VPN' i seçildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luridline -- 18 Ocak 2018; 17:16:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.