Ücretsiz Flixbus (yurtdışı) indirim kuponu
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgi için teşekkür ederim lakin, o bahsettiğiniz ayrıdır efendim. Sadece ilk kez kayıt olanlar içindir. O dediğiniz yerden bir kişi tekrar nasıl alacak daha önce aldıysa? Nitekim öyle kolaysa neden siz de oradan kodlar alıp dağıtarak bir yardımda bulunmuyorsunuz diğerlerine?
O linke geldikte ise - daha önce oradan almıştım. Üzerinde yıldızlı 20% yazıyor ama bana 10% sağlamıştı. Herkese farklı mı çıkıyor, ya da o yıldızın bir anlamı mı var bilemedim.
-
ne diyon kardeş, linki paylaşmişim işte, daha nasıl yardımda bulunayım ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alabilirim hocam
Linki ayrı forumda paylaşabilirdiniz, çünkü o linkin bu konuyla bağlantısı yok. Bir kişi yeni üye olunca alır onu. Ve belirttiğim gibi - bende 10% yapmıştı. Benim oradan aldığımı düşünüyorsanız, siz o siteden kendiniz alıp ve sınırsızca herkese dağıtabilrsiniz.
Ben, şu siteye gidin, şunu numaranızını, şu bilgilerinizi ver demeden - kendi indirim kodumu paylaşıyorum.
Yapılan yardımı bu kadar hor görmemek lazım. Saygılarla.
-
Gönderildi.
-
hor görmedim başkan, başka bir indirim paylaştım, ikisi de aynı firma sonuçta.
Teşekkür ederim hocam kod için alındı.
-
Hocam kaldi ise ben de alabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod varsa bende isterim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce kod verdiğim arkadaş kullanamaycağını söyledi, izni ile size yönlendirdim kodu.
-
Gönderdim efendim.
-
Kod tükenmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X