Şimdi Ara

Ücretsiz hostingler içinde en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç yıldır çok büyük web trafiğim olmadığı için ücretsiz hostingleri tercih ediyorum. Türlü çileler çektim. Geçenlerde bir dostumun tavsyesi ile hostinger.web.tr üzerinde çalışmaya başladım bence olağanüstü denecek kadar güzel.. Hostinger'in türkiye için özel sunucuları bulunuyor, Türkçe hizmetleri var ve oldukca hızlı bana kalırsa..

Dernek sitemizi oraya taşıdım, daha önce ücretli hosting aldığım türk şirketin hizmetlerinden daha memnun oldum. Verdiğim bağlantıdan girdiğinizde size kayıt soruyor, oradan ücretsiz kayıt seçeneği ile kayıt olup, mail onayını tamamladıktan sonra sitenizi ekleyebiliyorsunuz. Gürcan isimli ilgili bir de türkiye sorumlusu, sorun olduğunda türkçe olarak gayet güzel şekilde yardımcı oluyor.

Ücretsiz hesap aldığınızda verilen imkanlar şunlar,
    sitenize ait bir IP adresiniz oluyor.. ftp için de..
    2 domain
    2 email
    2 alt domain
    2 mysql
    script yükleyici
    php 5.3 (kendiniz seçebiliyorsunuz)
    Apache 2.2.14
    Mysql 5.1.61
    Ayrıca ayarlar gayet esnek, türkçe olması da gayet iyi geldi bana...

gibi bazı öne çıkan özelliklerini sayabilirim. Oldukca tatmin edici bana kalırsa.. Site trafiğinde kesinti yaşamadım şu ana kadar..

Peki ben bu tanıtımı neden yaptım derseniz, dürüst olmak adına, dernek sitem için premium üyeliğe geçişe olanak sağlayacak bir kaç üye kazandırma ödülü veriliyor aynı zamanda.. Buradaki linklerime tıklayarak kayıt yaptırırsanız sevinirim. Bir kaç adam kazandırmam gerekiyor.. Bence deneyin, pişman olmazsınız..

Kayıt için gelen ekranda gayet pratik şekilde bilgilerinizi giriyorsunuz.. Sonra kullanıma hazır..

İyi haftalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danishmend -- 21 Kasım 2013; 15:52:58 >

• WordPress kurabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir konuyu da belirtmezsem dürüst davranmış olmam, Hostinger'in referans sistemine güvenmeyin. API düzgün çalışmadığı için sizin referansınızla açılan hesap ve siteleri kaydetmiyor. Sorduğunuzda kabul de etmiyorlar. Kendi elimizle kaydettiğimiz site olduğu halde, bukadar iddialı davranıyorlarsa, bilmediğimiz daha neler neler oluyordur.

Bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danishmend -- 21 Kasım 2013; 16:00:16 >
  • Dostum ücretsiz 1 adet hesap açtım,ücretsiz hesabın süre kısıtlaması var mı?Amatör olarak bir blog yapacağım ama 1 yıl sonra kapanması gibi endişem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil88

Dostum ücretsiz 1 adet hesap açtım,ücretsiz hesabın süre kısıtlaması var mı?Amatör olarak bir blog yapacağım ama 1 yıl sonra kapanması gibi endişem var.

Hayır yok.. Süre sınırlamasından henüz bahsetmiyorlar.. Ama ileride birgün belki.. Bunu düşünmene gerek yok zaten.. Her halükarda hosting değiştirmeye mecbur kalabiliyor insan zamanla.. Ücretsiz olmasına rağmen gayet iyi bir ücretsiz hosting. Sadece database işlemlerine yoğunlaştığın bir anda çat diye erişimi kesebiliyorlar.. Site çalışmayıp ana sayfaya redirect edebiliyor.

Yırtınarak referans numarası verenlere tekrar söylüyorum, hostingerin referans api.leri düzgün çalışmıyor. Boşuna kendinizi rezil etmeyin, etrafı kirletmeyin. Benim referansımla sadece benim bildiğim 35 kadar hesap açıldı ama görünürde sadece 5 tane referans var..

Her neyse, ücretsiz hesap çok güzel. Erişim hızı da gayet iyi.. Tavsiye ederim. Deneyin görün.

• danishmend kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hobi öğrenme amaçlı wordpress olayına girmek istiyorum.Hosting olaylarının biraz acemisiyim. Buraya ücretsiz üye olup hosting alıyoruz. Sonrada alan adı mı almam gerekiyor ayrıca . Bide referans linkini göremedim yollarsan üstünden üye olayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Hocam bende hobi öğrenme amaçlı wordpress olayına girmek istiyorum.Hosting olaylarının biraz acemisiyim. Buraya ücretsiz üye olup hosting alıyoruz. Sonrada alan adı mı almam gerekiyor ayrıca . Bide referans linkini göremedim yollarsan üstünden üye olayım.

Öncelikle domain şart değil. Kendisi de sana bir geçici bir hesap veriyor. Domain alırsan, siten orada görüntülenmeye devam edecektir.
    Wordpress yüklemek ve kullanmak büyütülecek bir maharet gerektirmiyor.

Referans adresim şu,

http://api.hostinger.web.tr/redir/2292399

Buradan girin. yukarıda bahsettiğim gibi hesap açın. Daha sonra otomatik yükleyiciyi açın.. Oradan kolayca wordpress kurulumu yapılacaktır. Sonra wordpress yapılandırın ve kullanın.

başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danishmend -- 6 Aralık 2013; 17:08:48 >

• danishmend kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam verdiğiniz linkden üye oldum beceririz inşallah
  • Peki siteye canli radyo ekleye biliyor muyuz ???

• quote:

Orijinalden alıntı: meself

Peki siteye canli radyo ekleye biliyor muyuz ???

Bu tür scriptlerle uğraşmadım. Ama sanırım olsa bile, ücretsiz hosting ile zorlanırsın. Çünkü belli bir trafik üstünde kesiliyor yayının. 1 gün kadar bloke şekilde, ana sayfalarına redirect ediyorlar. Ücretsiz bir hostingden ahım şahım bişey beklemek doğru olmaz zaten değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danishmend

quote:

Orijinalden alıntı: meself

Peki siteye canli radyo ekleye biliyor muyuz ???

Bu tür scriptlerle uğraşmadım. Ama sanırım olsa bile, ücretsiz hosting ile zorlanırsın. Çünkü belli bir trafik üstünde kesiliyor yayının. 1 gün kadar bloke şekilde, ana sayfalarına redirect ediyorlar. Ücretsiz bir hostingden ahım şahım bişey beklemek doğru olmaz zaten değil mi?

Haklisin bro

• quote:

Dostum ücretsiz 1 adet hesap açtım,ücretsiz hesabın süre kısıtlaması var mı?Amatör olarak bir blog yapacağım ama 1 yıl sonra kapanması gibi endişem var.

Hostinger'in zz.mu uzantılı sitelerinde sorun oluyor.ve ayrıca Bunlar başka sitelerle iş birliği içerisinde yaptıkları için karşı firma vazgecerse actığınız site kapanır..%100 güvenilir değillerdir.Onun yerine ucuz bir paket ( site ) alın Linux tabanlı orda deneyin herşeyi en azından kapanma derdi olmaz.Ayrıca Tasarımınızın calınma ihtimali de vardır ve harcadığınız emegin de boşa gitme ihtimali çok yüksektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-Exit

quote:

Hostinger'in zz.mu uzantılı sitelerinde sorun oluyor.ve ayrıca Bunlar başka sitelerle iş birliği içerisinde yaptıkları için karşı firma vazgecerse actığınız site kapanır..%100 güvenilir değillerdir.Onun yerine ucuz bir paket ( site ) alın Linux tabanlı orda deneyin herşeyi en azından kapanma derdi olmaz.Ayrıca Tasarımınızın calınma ihtimali de vardır ve harcadığınız emegin de boşa gitme ihtimali çok yüksektir..

Evet zaten tasarımla uğraşıyorsanız, copyright gerektiren durumlarda ücretsiz hosting kullanmayın. Güvenilir olmaz kesinlikle. Kontratlı güvenliği yüksek bir hesap edinin. Aslında kendi hostingini bile kullansan gene de çalınması mümkün. Bir çok güvenlik detayı var.

Ben düzenli database ve css yedeği alırım. Cloud uygulamaları da var sanırım bunun için. Belli zamanlarda database yedekler/yedek günceller.. Böylece hesabınız diyelimki hacklendi, hesabınız bloke edildi yada iptal edildi. Database elinizde olduğu için hızla hosting değiştirir, yayınınızı sürdürürsünüz.

Ben sürekli olarak uğraşmıyorum ama işin uzmanları bu tür işlemler için sürekli çalışan programlar/scriptler kullanıyorlar. Bilen birisi varsa bize bilgi de verebilir. Ama ücretsiz hosting biraz daha amatör işi kabul edersinizki.. Kimse profesyonel işler yapmak için ücretsiz hosting seçecek kadar işbilmez olamaz.

• bu scriptler bütün hostinglerde kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekays

bu scriptler bütün hostinglerde kuruluyor

bütün ücretsizlerde değil.. hepsi dediğine göre bize uzun bir liste de ekleseydin iddian havada kalmasaydı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.