Şimdi Ara

Ücretsiz iki adet elektroniğe giriş kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (Herkes İçin!)
    Güçlü Tuğay
    Alfa Basım Yayım Dağıtım / Bilgisayar Dizisi
    http://www.idefix.com/kitap/elektronik-hobi-guclu-tugay/tanim.asp?sid=JEELJ4ER83S43IF80PEY

2. Elektronik - Pam Beasant (Tübitak Yayınları)
    http://www.kidap.com.tr/elektronik-pam-beasant-k81935.kitap

Ücretsizdir. Elektroniğe başlamak isteyenlere uygundur.
    Şişli/Osmanbey tarafında elden teslim edilebilir, istenirse karşı ödemeli kargo yapılır.

• Öğrenci indirimi ve şubeye teslim indirimli yollamanız mümkün mü ?
  • Elektroniğe yeni başlayanlar için çok yararlı bir kitap olacaktır mümkünse elektroniğe başlamak isteyen birine yollarsanız daha iyi olur.
  • hazar bey nasıl alacagız bu kitabı bende yeni başladım sayılır nasıl alabiliriz ücretsiz acaba
  • başlık biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olur. sanırım kargo ücretsiz, ama sanki kitap beleşmiş gibi duruyor. ama terside olabilir. kitapların korsan basımıveya fotokopisi bile maliyetli olduğu için herkese ücretsiz kitap yollayacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 29 Ağustos 2010; 11:05:01 >
  • Hazar özel mesaj yazamıyorum kutunuz dolu.Mümkünse güçlü tuğayın kitabına talibim.K.çekmecedeyim ben kargo ile halledebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

başlık biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olur. sanırım kargo ücretsiz, ama sanki kitap beleşmiş gibi duruyor. ama terside olabilir. kitapların korsan basımıveya fotokopisi bile maliyetli olduğu için herkese ücretsiz kitap yollayacağını zannetmiyorum.

Zaten kitap 1000 adet değilki 2 adet
  • sorun kaç tanesi olmasında değil. ilk başta bende okuduğumda yanlış anladım. ama başkası bizim gibi düşünmeyebilir. mesela "elimdeki 2 adet kitabı ücretsiz vermek istiyorum" gibi bir başlık daha iyi olurdu. amacım eleştirmek değil, yanlış anlamaları önlemek.
  • İlk yazan "evren kılıç" olduğu için kendisine kitapları iletiyorum.

İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

İlk yazan "evren kılıç" olduğu için kendisine kitapları iletiyorum.

İlginiz için teşekkürler.

kitaplar gittimi hocam ? hobi mümkünse ben alsam esenyurttayım.
  • Nick ile uyumlu bir mesaj olmuş. Yanlış anlama dostum. Ama komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Nick ile uyumlu bir mesaj olmuş. Yanlış anlama dostum. Ama komik

nasıl anlamayım yanlış?
  • slm bu kitapları nerden aldın abi
  • şansımızı kaybettik.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.Forumda paylaşım olması güzel bişey tabi.
  • arkadaşlar ben kitapları inceledim isteyen olursa göndereyim başkalarıda faydalansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FYL

şansımızı kaybettik.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.Forumda paylaşım olması güzel bişey tabi.

evren kılıç arkadaşımız saolsun bana göndericek okuyunca bende sana gönderirim takma kafana
    herkes faydalansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.