Şimdi Ara

Ücretsiz İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Bu yıl Fen lisesinden mezun oldum . Genel olarak ingilizce derslerinde susan biriydim . Sınavlarda da ortalama bir puanla geçiyorsum . Anlayacağınız İngilizce seviyem iyi değil . Puanım Tıp’a yetiyor . İstanbul veya Ankara . İngilizce Tıp fikri aklımda ancak hazırlık okumak şehir dışında okuyan biri için ekstra maddi külfet getiriyor . Bundan dolayı evde internet üzerinde bana en azıdan bir yol çizecek İng programı lazım . Lingusta tarzı sistemler oldukça iyi ama ücretli . Var mıdır bana önerisi olan ? Gerçekten çok hevesliyim ve kendime kesinlikle inanıyorum . Ama dediğim gibi sistemsiz programsız zor . Bana yardımcı olan olursa çok sevinirim . Daha fazla kişinin görmesi adına konuyu uplayacağım . Şindiden özür dilerim bunun için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, tebrikler öncelikle. İnternet üzerinden ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek tabii ki mümkün. Yeter ki doğru kaynaklardan faydalan. Somut adımlar da tavsiye edebilirim ama İngilizce seviyeni net olarak bilmiyorum. En baştan mı başlamayı düşünüyorsun? Yoksa var olan seviyenin üzerine koyarak, eksiklerini tamamlayarak mı devam edeceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Penguen

Merhaba, tebrikler öncelikle. İnternet üzerinden ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek tabii ki mümkün. Yeter ki doğru kaynaklardan faydalan. Somut adımlar da tavsiye edebilirim ama İngilizce seviyeni net olarak bilmiyorum. En baştan mı başlamayı düşünüyorsun? Yoksa var olan seviyenin üzerine koyarak, eksiklerini tamamlayarak mı devam edeceksin?
    Bana seviyemi ölçebilecek online bir test önerebilir misiniz ? Okulda B1 seviye ingilizce(Oxfordun du) okutuldu en son . Ama baştan almak daha iyi gibi gelir diyorum .

• Seviyeni test ile ölçmeni tavsiye etmem. Şu sitede İngilizce seviyelerin tanımları var. PDF'lerin sonunda seviyelere göre örnek cümleler var. Bunlara bakarak seviyeni az çok tahmin edebilirsin. Ama dikkat! "Ben bu cümleleri anlıyorum." dediğin değil, "Ben bu cümleleri kurabilirim." dediğin senin gerçek seviyendir.

https://www.stgiles-international.com/student-services/level-descriptors/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Penguen -- 5 Ağustos 2018; 10:59:7 >
  • Hocam A2’nin ortalama çoğunluğunu kurabilirim diyebiliriz . Ama B1’de de anladığım baya cümle var . Ne dersiniz baştan başlamak daha mı mantıklı ?

• Adavett A kullanıcısına yanıt
    Grammar ile başlayabilirsin. Grammar'dan kastım "I am Mahmut.", "You are Mehmet." şeklinde değil de tense'lerin genel bir tekrarı ile başlangıç, ardından modals(should, can, must vs.) olabilir. Özellikle tense'leri kavramak çok önemli. Kitap almak gibi bir düşüncen varsa English Grammar Today'i tavsiye edebilirim. BBC Learning English ve CBC Learning English ile mutlaka dinleme alıştırmaları yap, bu iki site nimet değerinde gerçekten. Ama her şeyden önemlisi öğrendiğin her şeyi kullanmaya çalış. İngilizce'yi kullanmak için öğrenmek hepimizin yaptığı bir hata, halbuki öğrenmek için kullanmalıyız. Anadili İngilizce olan insanlar bulup onlarla konuşmayı, en azından yazışmayı, deneyebilirsin. Bir de lang-8.com diye bir site var. Bu sitede İngilizce bir şeyler yazdığında anadili İngilizce olan insanlar senin hatalarını düzeltiyor. Yazma alıştırmaları için kullanmanı tavsiye ederim.

• Merhaba

Youtube da gabby wallace go natural english kanalı ile my eco kanali var ben firsat buldukca dersleri izliyorum sana da tavsiye ederim. Ayrica playstore da duolingo uygulamasi var işini gorur cok faydasini gorursun

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Evet hocam başladım buna . Ama look ahead’dan sonrali gramer kısmını da internetten götürmek istiyorum . Onun için farklı bir yerden götüreceğim . Öneriniz var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.