Yurtiçi kargo çok iyi diyordum nazar değdi.Son iki siparişimi getirmediler eve.
Ayrıca kargo takip no istedim hemen yolladılar.
Benim son 5 6 siparişimi eve getirmediler. Hatta yazın bir defasında kuryeyi dövüyordum annemgil tuttular. Ters ters konuştu evdesinde biz mi vermedik diyor 4 kişi vardı evde getirmiyorlar getirdik diyorlar. Bir defasında da hem kardeşim adına hem benim adıma 2 kargo vardı. Birini getirdiler diğerini getirmediler. Evde yok yazmışlar. Ulen birini verirken evdeyiz de diğerinde nerdeyiz takip nolardan bakıyorum aynı saatte aynı dağıtıcıya verilmiş. Yurtiçi gözümden düştü. PTT zaten gözümde değildi. UPS gibisi yok biraz da ucuz olsa manyak olur.
Yurtiçi kargo çok iyi diyordum nazar değdi.Son iki siparişimi getirmediler eve.
Ayrıca kargo takip no istedim hemen yolladılar.
Benim son 5 6 siparişimi eve getirmediler. Hatta yazın bir defasında kuryeyi dövüyordum annemgil tuttular. Ters ters konuştu evdesinde biz mi vermedik diyor 4 kişi vardı evde getirmiyorlar getirdik diyorlar. Bir defasında da hem kardeşim adına hem benim adıma 2 kargo vardı. Birini getirdiler diğerini getirmediler. Evde yok yazmışlar. Ulen birini verirken evdeyiz de diğerinde nerdeyiz takip nolardan bakıyorum aynı saatte aynı dağıtıcıya verilmiş. Yurtiçi gözümden düştü. PTT zaten gözümde değildi. UPS gibisi yok biraz da ucuz olsa manyak olur.
Hocam bizim burada aynen öyle. Günlerce dağıtıma çıkar bir türlü gelemez çarşıda ben görürsem arabanın önüne atlar öyle teslim alırım. Rahat iki üç gün dolaştırmadan getirmezler. Kargonun kıvama gelmesini bekliyorlar. Hiç abartmıyorum en az yüz defa il bölge müdürlüğüne mail atmışım, aramışımdır değişen hiç bir şey olmadı. Sonuç hep aynı. Ups Kargo taa iskenderun gibi 60 km gidiş 60 km geliş mesafeden aynı gün öğleden sonra olmasına rağmen teslim edebiliyorken yurtiçi kargo şuradan şuraya üstelik dağıtıma çıkmış ürünü getiremiyor.
Adres eksik oldugundan geri gondermisler. Eksik olan yere bak Aydin Merkez yerine Aydin yazdigim icin. Ilce yazilmadigi zaman merkez oldugu anlasilmaz mi yahu?
Adres eksik oldugundan geri gondermisler. Eksik olan yere bak Aydin Merkez yerine Aydin yazdigim icin. Ilce yazilmadigi zaman merkez oldugu anlasilmaz mi yahu?
Aynen bende şimdi mail üzerinden konuştum her zaman ki internette kullandığım adresime eksik diyorlar tekrar yazdım gönderdim ne diyecekler bakalım.
Nasi geri gondermisler ? 31 aralikta kargo mesaji yolladilar, nasil oluyor da 1 is gunu icerisinde kargo geri yollaniyor ? Boyle sey olur mu yahu ?