http://mmoworldtr.blogspot.com/ yeni açılan site gayet güzel vakit geçirebilmek için sıkılmadan tüm video ları izleyebilirsiniz atalay bu arada devamını beklerim
destek diye ben buna derim çok teşekkürler
Başarılar hocam. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa haber ver. Donanım Haber olarak destek çıkarız.
Takipteyim hadi bakalım. lineage wow tarzı oyunlar bekliyoruz
kısmetse yarın yeni videolar geliyor ev bu aralar biraz dolu o yüzden pek çekemiyorum video hepinizden özür dilerim
Arkadaş oyunu yükledim harika bir oyun çıktı herşey harikada bir tane adam vuramadım eskiden millet takımına almak için dövüşürdü counter strike'da ya ben yaşlanmışım ya da bu nesil aşırı oyun manyağı olmuş 1 saat takıldım adam vuramadım sen hesap et
quote:
Orijinalden alıntı: usnn
Arkadaş oyunu yükledim harika bir oyun çıktı herşey harikada bir tane adam vuramadım eskiden millet takımına almak için dövüşürdü counter strike'da ya ben yaşlanmışım ya da bu nesil aşırı oyun manyağı olmuş 1 saat takıldım adam vuramadım sen hesap et
o zaman size aksiyon tps tarzında bir oyun öneririm
arkadaşlar bir kaç gün daha sesli inceleme yapamayacağım mikrofonum bozuldu bugün bir video daha çekim dedim sesimi neredeyse hiç almadı bende yazılı inceleme yapacağım ama bir kaç güne yeni mikrofon ile devam edeceğim
Eline emeğine sağlık harika
Herkese merhaba bir kaç gün aradan sonra işte yeni videom umarım beğenirsiniz