Şimdi Ara

Ücretsiz N11 Kupon 750/70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba;

750TL ve üzeri alış verişiniz için 70 TL indirim sağlayan kupon ücretsizdir.

Kuponu alan kişi aynı gün kullanmalıdır. İşlem bitimi hesap geri alınır.

750/ 70TL indirim ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 26 Ekim 2017; 16:17:45 >

• Hesap @nasiledekkinasilola verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 19 Ekim 2017; 11:14:22 >
  • Başka var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ücretsiz olarak veriyorsunuz acaba? Forumda gördüm ki birçok kişi ücretsiz veriyor. Nedeni nedir, nasıl kar yapıyorsunuz? Teşekkürler.
  • İşime yaramayan kuponları işne yarayan birisine ücretsiz vermek çok anormal olmasa gerek.
  • hioymaci H kullanıcısına yanıt
    Amaç hizmet, yardımcı olmak vs değil, alışveriş sonrası gelecek daha karlı kuponlara sahip olmak

Yoksa ülkede bedava selam bile vermez bu insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Amaç hizmet, yardımcı olmak vs değil, alışveriş sonrası gelecek daha karlı kuponlara sahip olmak

O senin düşüncen ben 11 Kasım için gerekli kupon stoğumu yaptım.

• quote:

Bu nasıl bir mantıktır?
    Sen indirimi bedava satın alıyorsun. BEDAVA.. Bu adam ne kazanabilir bu işten? İndirimi ücretsiz alıyorsun ÜCRETSİZ. Adam kazanıyorsa bile bırak kazansın (ki kazandıgı hiçbirşey yok.. bu arkadaş sürekli her kuponu ücretsiz veriyor.) ÜCRETSİZ VERDİĞİ İÇİN ALAN KİŞİ İŞİNİ GÖRÜYOR. ALIŞVERİŞTEN SONRA ELBETTE ÇEK YÜKLENECEK. ONU SEN KENDİ CEBİNDEN VERMİYORSUN, N11 İN KAMPANYASI O. (AYRICA O ÇEK SENİN, BENİM YAPTIĞIM ALIŞVERİŞTEN KAZANILMIS CEK DEGİL, İLK ALIŞVERİŞTE KAZANILIP; SIRAYLA KULLANILIYOR..) BÖYLE DAHA KARLI KUPONLARA SAHİP OLMAK TARZINDA MESAJLAR HİÇ HOŞ DEGİL. ADAM KARLI KUPON SAHİBİ OLMAK İSTESE 1000/50 TL İNDİRİM ÜCRETSİZ DER, 1500/500 ÜCRETSİZ DER. KUPONUN ALT LİMİTİNİ SÖYLEMEDEN İNDİRİMİ ÜCRETSİZ VERİR Kİ BİR ÜST KUPONA SAHİP OLSUN. BU ARKADAŞ DİREK NEYSE ONU VERİYOR, HERHANGİ BİR BEKLENTİSİ DE YOK. BOŞ KARALAMA YAPACAK YER OLMAMIŞ BURASI..

Ekleme: arkadaşla ne problemin var onu da anlamadım, açtığı her konuya gereksiz yorumlarını katmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 23 Ekim 2017; 0:46:39 >

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Ben yapılan işlem doğrudur yanlıştır onu anlatmıyorum, arkadaş sormuş, niye bedava çek dağıtıyorsun diye, ben de hayrına değil diyorum

Bedava, sözlükte bir kelimedir sadece

Kimse burada hayrına konu açmaz

• quote:

Ben yapılan işlem doğrudur yanlıştır onu anlatmıyorum, arkadaş sormuş, niye bedava çek dağıtıyorsun diye, ben de hayrına değil diyorum

Bedava, sözlükte bir kelimedir sadece

Kimse burada hayrına konu açmaz

Ben de olanı yanlış anlatıyorsun diyorum? Üstteki mesajımı okuayan her insan anlar mantığı.. İyi günler dilerim

Ekleme: adam hayrına veriyor sadece referans istiyor. Bunuda herkes anlayabilir:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.