Belli ki yayıncının dogum günü. Nice yıllara. |
Ücretsiz Olan ve Fiyatı Düşen Udemy Kursları [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
-
-
-
-
-
-
udemyC# Temel Bilgiler ve Uygulamalı Eğitim Kursuhttps://www.udemy.com/course/c-temel-bilgiler-ve-uygulamal-egitim-kursu/?couponCode=60242AE453AB0CF34EE9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Arkadaşlar selam,
Yazılım ve İngilizce öğrenip yurtdışından iş almak isteyenler mutlaka yazıyı baştan sona okusun.
İngiltere, Amerika ve Avrupa’da 10 yıldır yazılımcı olarak çalışan ve hala orada olan Türk bir abimizden ücretsiz kurslar getirdim size.
Ücretsiz kurs linkleri:
Bu kursların güzel tarafı işi baştan sona anlatması. Eğer isterseniz size koçluk da yapıyorlar. Ve bunun için yurtdışına gitmenize gerek yok. Size yazılımcı olup uzaktan çalışarak dolarla gelir elde etmeyi de öğretiyorlar. alttaki linkten "sign in" tıklayarak kayıt olursanız tarafınıza yol haritanız ile ilgili mail gelecek. bazı koçlar türk bazıları amerikalı.
Bu topluluk sayfasına alttaki linkten kayıt olursanız daha çok videoya ve kursa sahip olma şansınız var ve hem yurtdışındaki hem türkiye'deki yazılımcılar da orada. o yüzden mutlaka kayıt olun.
Kursların bazıları udemy’de o kursları ücretsiz almak için
Udemy sayfasına ulaşmak için alttaki linkten ortadaki “start now” yazsına basın.
ücretsiz yapma kodu: 6867DAC053032FA40FCD
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X