Şimdi Ara

Ücretsiz OneDrive alanı 5GB seviyesine iniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öğrenceiler için verdiği 1tb alan var ama güvenip kullanamıyorum. İptal ederse o kadar veriyi download/upload yapması mesele.

• Bana da alanımın korunacağına sair mail gelenlerden. Donanım haber sağolsun hemen başvurmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 5 senedir 500gb upload etmeye çalışıyorum az kaldı 1 seneye falan biter. Allah devletimize zeval vermesin internet verdiler hemide 1/mbit upload hızında.

• maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1.5 yıl önce bir email gelmişti birkaç adımda dropbox alanınizi 50 GB falan yapın diye. Bunlar 1 facede bunu paylaşacaksiniz diye 2. ArkadaşlarınıZİ davet edeceksiniz dediler. Toplam 50 GB oldu. Şu an sürem bitti. 35 gb doldurmuşum. Hiç birşey Yükleyemiyorum.

• Microsoft iyice şaşırdı artık. Yine zarar etmiyordur tabii ama müşterilerin gözünden inanılmaz düşmeye başladılar.
  • Onedrive'da depolama alanınız çeşitli sebeplerle düştüğünde verileriniz silinmez. Siz kendiniz birşeyler silip boş alan açana kadar, veya depolama alanı satın alana kadar yeni birşeyler yükleyemezsiniz.
    Ücretsiz OneDrive alanı 5GB seviyesine iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Nisan 2016; 11:08:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana yeni mail geldi 28 nisan son diye ama daha önce bildirimle başvuru yapın mevcut hesabınız korunsun diye bişey gelmedi varmı çözümü syg cvp

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar bana yeni mail geldi 28 nisan son diye ama daha önce bildirimle başvuru yapın mevcut hesabınız korunsun diye bişey gelmedi varmı çözümü syg cvp

Benim de o işten haberim olmadı, aktif sürekli de kullanıyorum, 15 küsür GB dolu şu anda, bir çözüm bulamadım... Mecbur Google Drive a geçiyorum.

• adnan96 A kullanıcısına yanıt
    1 senelik 100gb kampanya vardı ücretsiz onu almıştım. 15 veriyodu 15de kamera yedeklemesiyle 130. Resimlerim videolarım falan vardı önemli gördüğüm tüm dosylarım
  • Ücretsiz OneDrive alanı 5GB seviyesine iniyor

ben başvuruda bulunmadım ama devamlı onedrive kullandığım için böyle olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercalskan

ben başvuruda bulunmadım ama devamlı onedrive kullandığım için böyle olsa gerek

Buna nerden baktınız, bende sürekli kullanıyorum, belki bizide ayırmışlardır...

• Ms kendi kafasına sıkmaya devam ediyooor

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Microsoft e posta gönderdi bunu. Gelen kutuna bak.

• Bize gelen mail bu

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Aralık ayındaki kampanyadan yararlanmmışsınız galiba. Kampanyadan yararlananlara hesabınız değişiklikten etkilenmeyecektir deniyor.

• Bu mail geleli 7-8 gün oluyor, daha yeni haberim oldu.

• Adının hakkını veremedi.
    One drive. Yersen!

• Zaten isteyenler bu değişiklikten etkilenmeyebiliyordu. Misal benim 130gb duruyor hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 10 Mayıs 2016; 14:06:37 >
  • Ücretsiz OneDrive alanı 5GB seviyesine iniyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.