Şimdi Ara

Ücretsiz PHP website projeleri ve kaynaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, PHP JavaScript "jQuery & Ajax" CSS HTML MySQL konularında örnekler hazırlayabilirim ve kaynak oluşturarak yardımcı olabilirim.
    Youtube üzerinden ihtiyacı olanlara yönelik eğitici videolar çekmeye başladım. Kanalım üzerinden ücretsiz kaynaklar ve kodlaması yapılmış yönetim panelli hazır website projeleri paylaşıyorum.
    Video içeriğindeki tüm kaynak kodları ücretsiz rar dosyası olarak veriyorum. Çalışmaları inceleyip geliştirebilirsiniz, fikir sahibi olabilirsiniz. Paylaştığım ve paylaşacağım çok güzel projeler ve kaynak kodlar var, hepsi kendi tasarımımım ve kodlamam. 1 yıl üzerinde çalıştığım birçok özelliği bulunan PHP ile yazılmış sosyal medya projesini paylaştım, jQuery kullanarak yazılmış scriptlerimide paylaşıyorum. Browser tabanlı oyun kodlamasında Türkçe kaynak olmadığını farkettim hatta doğru düzgün yabancı kaynakta yok, ogame veya **** tarzı bir oyun "nasıl yapılır" serisi çekmeyi düşünüyorum. Üyelik sistemine dayalı anlık chat sistemini anlatan bir video hazırlıyorum yakın zamanda kaynak dosyaları ile birlikte paylaşıcam. Hangi konuda destek isterseniz ben geliştirici arkadaşlara yardımcı olurum.
    Kanalıma buradan ulaşabilirsiniz : youtube kanalım
    İsteklerinizi ve önerilerinizi bu konu altından iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htalhayerli -- 1 Temmuz 2019; 0:25:26 >

• Tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.