Şimdi Ara

Ücretsiz Sid Meier's Civilization VI (PC) - Epic Games (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
9.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende civ serisini çok uzun zaman önce oynamıştım
    bir hevesle gidip civ 5 aldım indirimde ama baktım oynayamıyorum unutmuş dinamiklerini
    şimdi ben oynayamadım diye böyle bir efsane oyun serisine çöp demek büyük haksızlık olur
    illa çöp diye nitelendirilecek oyun arayacaksak amaçsızca sağa sola mermi, gülle, top yağdıran oyunlara bunu demeyi daha mantıklı bulurum
    bu da benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz
  • Epic klasörüne taşındı. Sıcak Fırsatlar / Bilgisayar bölümünde yansıma devam ediyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yüklerken hata ile karşılaşanlar varsa çözümünü anlattım.
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ama indirirken gta dan sonra 9 gb görmek oyunu gözüme az gözüktü. Sizde de öylemi? Birde oynamak için karakter seçme kısmında osmanlıyı göremedim, bu versyonunda osmanlı yokmu acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, oyunlar neden sadece Windows ? MACOS platformunun eklenmemesinin sebebini bilen var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukotezo -- 22 Mayıs 2020; 19:17:46 >
  • Bu oyunda loading ekranında takılma sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba...
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    odyssey i 28 liraya getirdik zaten originsin goldunu yapıştırdım adamlar da kazansın biraz
  • civ5 fanı olarak civ 6 ya alışamadım. ek paketleriyle belki UI sıkıntıları düzeliyordur ama civ6 bazal haliyle civ5 in çok gerisinde ne yazık ki.
  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    Çıkan hata mesajına "Devam" diyorsun.
  • Oyunu yukledim ama masaüstü kısayolunun simgesi gözükmüyor eksik dosya yok tarama yaptım varmı başına gelen

• Gnardal G kullanıcısına yanıt
    Hocam kütüphaneden sağ tıklayıp kısayol oluştur diyin.
  • Denedim simgesiz oluşturuyor yine

• Gnardal G kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam kütüphane üzerinden başlatmayı denediniz mi?
  • GTA verdiklerinde az kalsın epic sistemine üye oluyordum sonra dedim kaç senelik oyun yeterince konsolda oynadık vs. uğraşmadım hiç ki kuponda veriyorlarmış sonradan haberim oldu. civilization VI olayına dayanamadım ama sonunda üye oldumi, teşekkürler @yag1z41.

60 liralık kupon devam ediyormu acaba? yeni açtığım hesaba gelir mi. bilsem kupon verdiklerini daha önce de üye olabilridim ac odyssey çok iyi fiyata geliyormuş
  • poligow kullanıcısına yanıt
    Sanırım veriliyor hocam,ücretsiz oyunu alın kupon yüklenmesi lazım.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Arkadaş belli ki strateji camiasından çok uzak ve bu tarz oyunlardan anlamıyor. Bizi güldürdüğü için kendisine teşekkür etmek lazım
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    Günümüzü çok iyi özetlemişsiniz.

Çabasız maksimum zevk almaya çalışan, hemen zengin ve ünlü olmak isteyen neslin ürünü bu. Ah bi de kendilerini çok zeki ve yetenekli sanmaları yok mu?
  • Uzuun bir zamandır Civ 5, Steam üzerinde istek listemdeydi. Epic in 6 yi vermesi harika oldu. Normalde AoE, RoN, Stronghold vb. türlere aşinayım ama bu oyun acayip birşey, baya geniş çaplı düşünmek gerekiyor. Öyle tuş kombinasyonlarını öğreneyim, önce ev sonra işçi vs bilmem ne diyerek rush yapacağınız bir oyun değil.
    Baya beğendim ve sardı yani. Tabi halen çözülmesi gerekenler var.. Single player a devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zapiekankarz -- 25 Mayıs 2020; 22:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xooa

Günümüzü çok iyi özetlemişsiniz.

Çabasız maksimum zevk almaya çalışan, hemen zengin ve ünlü olmak isteyen neslin ürünü bu. Ah bi de kendilerini çok zeki ve yetenekli sanmaları yok mu?
    Haklılar da bence hocam. Daha önce lotr hariç oynadığım tek strateji oyunu frostpunk.
    Bu oyunu beğenmedim. Tuturialı tutorial sayılmaz. Öğretmiyor adam akıllı. 4-5 kere great person geldi ben nasıl kullanacağımı bilmiyorum gezdiriyorum habire movement güzel diye. 1000li yıllarda anca çözebildim. Birimlere otomatik keşif yaptırmayı da 1000lerde öğrenebildim. Builder kullanmayı da geç öğrendim.
    Din, kültür zaferi olayı aşırı saçma. Din, kültür, bilim neden kasılır: Ordu için. Savaşmadan oyun bitiriyor.
    Diplomasinin de mantıklı bir algoritması olduğunu düşünmüyorum.
    10-15 saat oyun sürem, 1-2 saat de internetten araştırma süresi olarak ayırabildim. Boşa geçmiş zaman olarak değerlendiriyorum, sildim oyunu. Yaşım 30a yaklaştı, şu günlerde bir şans vereyim demiştim. Anladım ki bu saatten sonra sarmaz bu tip oyunlar. Zaten bi oturdum mu 2-3 saat gidiyor. 1 haftada 1 oyun anca biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 25 Mayıs 2020; 20:43:9 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.