Şimdi Ara

Ücretsiz Skype Premium Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skype ; Messenger programından sonra en çok kullanılan görüntülü konuşmayı, arama yapmayı ve yazışmaya kadar birden fazla işlevi yer almaktadır. Messenger dönemi kapandıktan sonra internet üzerinde görüntülü konuşma, mesajlaşarak sohbet etme, telefon ile arama, android işletim sistemine sahip cihazlardan erişebilme gibi birçok özelliği yer alan Skype programı en çok tercih edilen sohbet programıdır.

Skype ‘ın bir yıllık premium ücreti 75 € iken aşağıda belirtilen yolları izleyerek 75€ tutarındaki skype premium kullanıcısı olabilirsiniz.

collaboration.skype.com/ adresini tarayıcınıza yazarak gidin.

hemen ardından girmiş olduğunuz sitede yer alan ilgili bölmelere e-posta adresinizi yazarak ‘SEND’ tıklayın.

akabinde girmiş olduğunuz e-posta adresine aktivasyon kodu gelecek sizde skype.com/go/voucher adresinde girerek aktifleştirmeniz gerekmektedir.

aktivasyon işlemini sorunsuz şekilde hallettiğiniz zaman 1 yıllık skype premium kullanıcısı olarak birçok özellikten ücretsiz şekilde yararlanacaksınız.

Kaynak :http://taha.gen.tr/ucretsiz-skype-premium-yapmak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinneR38 -- 20 Nisan 2014; 0:16:03 >

• Teşekkürler...
  • rica ederim iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinneR38

***SKYPE ÜCRETSİZ PREMİUM ÜYELİK***

Skype ; Messenger programından sonra en çok kullanılan görüntülü konuşmayı, arama yapmayı ve yazışmaya kadar birden fazla işlevi yer almaktadır. Messenger dönemi kapandıktan sonra internet üzerinde görüntülü konuşma, mesajlaşarak sohbet etme, telefon ile arama, android işletim sistemine sahip cihazlardan erişebilme gibi birçok özelliği yer alan Skype programı en çok tercih edilen sohbet programıdır.

Skype ‘ın bir yıllık premium ücreti 75 € iken aşağıda belirtilen yolları izleyerek 75€ tutarındaki skype premium kullanıcısı olabilirsiniz.

hemen ardından girmiş olduğunuz sitede yer alan ilgili bölmelere e-posta adresinizi yazarak ‘SEND’ tıklayın.

akabinde girmiş olduğunuz e-posta adresine aktivasyon kodu gelecek sizde skype.com/go/voucher adresinde girerek aktifleştirmeniz gerekmektedir.

aktivasyon işlemini sorunsuz şekilde hallettiğiniz zaman 1 yıllık skype premium kullanıcısı olarak birçok özellikten ücretsiz şekilde yararlanacaksınız.

Kaynak :http://www.cukurovauniversitesi.net/ucretsiz-skype-premium-uyelik-alma.html

bu e posta yazacak yeri bulamadım verdikleri adreste ?=

• quote:

Orijinalden alıntı: king0653

quote:

***SKYPE ÜCRETSİZ PREMİUM ÜYELİK***

Kaynak :http://www.cukurovauniversitesi.net/ucretsiz-skype-premium-uyelik-alma.html

bu e posta yazacak yeri bulamadım verdikleri adreste ?=

https://collaboration.skype.com/promotion/

• arkadaslar bu olay gercek mi? deneyen varmi acaba? gereksiz surekli reklamlardan almayalim sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

arkadaslar bu olay gercek mi? deneyen varmi acaba? gereksiz surekli reklamlardan almayalim sonra?

hocam bizzat yapıldı gerçek deneyin isterseniz göreceksiniz ama konuyu açtığımda yapmıştım şuanda geçerlidir sanırım aksini idaa edecek olayla karşılaşmadım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZafiraBJK

arkadaslar bu olay gercek mi? deneyen varmi acaba? gereksiz surekli reklamlardan almayalim sonra?

hocam bizzat yapıldı gerçek deneyin isterseniz göreceksiniz ama konuyu açtığımda yapmıştım şuanda geçerlidir sanırım aksini idaa edecek olayla karşılaşmadım ben

Dostum tesekkur ederim, denemekten zarar gelmez, olmad, yeni skype hesabi acariz :)

• Sagolasin deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim deneyip sonuçları buraya yazarsanız bundan sonraki arkadaşlara bilgi olur hem
  • olmuyor denedim ama olmadı :(
  • kampanya bitmiş olabilir arkadaşlar artık yapamıyor olabilirsiniz ama konuyu açtığım zaman sorunsuz şekilde oluyor du
  • Kampanya bitmiş galiba
  • Böyle fırsatlar bize uğramaz zaten konuya nasıl sevinerek girmiştim halbukiii
  • Kaçırdık mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.