Şimdi Ara

**ÜCRETSİZ VERİLDİ** PHILIPS HI-FI MÜZİK SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar. Resimlerde görülen Philips müzik setini daha profesyonel bir set aldığım için ÜCRETSİZ vereceğim. Set sürekli evde ve itinayla, çok temiz kullanılmıştır. Ses kalitesi çok iyi bir cihazdır. Işık altında görülebilecek ufak tefek deformasyonlar hariç kırık, ezik, vuruk vb. asla yoktur. Zamanında 700 dolar verilerek alınmıştır. Tam modeli FW650C/41'dir, detaylı bilgi için internetten aratabilirsiniz. Set fotoğraflarda da görülebileceği üzere Hi-Fi bir cihazdır. Zamanının nadir 7'li CD değiştiriciye sahip cihazlarındandır. 7 adet CD'yi aynı anda içinde depolayabilir ve hem CD'leri hem de her CD'deki şarkıları istediğiniz sırada çalabilir. Ayrıca Incredible Surround isimli Philips'in patentli teknolojisine sahiptir, bu teknoloji sayesinde stereo hoparlörlerden sesi surround'muş gibi verir.

Setin tek sorunu sol (yani birincil) kaset çaların döndürme lastiğinin aşınmış olmasıdır ve değişmesi gerekmektedir. Bu sebeple tutukluk yapmaktadır sol kasetçaları. Tek yapacağınız kasetçaların içindeki dönmeyi sağlayan o ufak lastiği değiştirmeniz, bu işten anlıyorsanız lastiği aldıktan sonra kendiniz bile yapabilirsiniz. Kaset çekmeyecek birisi için hiç sorun değil çünkü zaten sağ kasetçalar çalma işlemini yerine getiriyor. Sadece soldakinin lastiği aşındığı için takılma yapıyor ve kasetten kasete kayıt yapılamıyor. Bunun dışında hiç bir sorunu yoktur. Ayrıca cihazın bir diğer (bana göre) çok önemli özelliği ise CD'den kasete direk kayıt yapmasıdır. Set ile birlikte kolon VERİLMEYECEKTİR. Setle birlikte gerekli güç ve anten kablosu verilecektir. Cihazı Ankara içindeki arkadaşlar gelip alabilirler, Ankara dışına ise kargo ücreti karşılığı gönderi yapılacaktır.

İyi forumlar.

NOT: Seti özellikle ihtiyacı olan, mesela yeni evlenen bir çifte vermeyi tercih ederim. Ya da cidden ihtiyacı olan birine. Bu noktada, forum üyesi olarak sizlerin bu olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 3 Nisan 2016; 10:21:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İhtiyacı olmadığı halde talip olanlar, hali hazırda forumda satılık müzik seti ilanı olduğu halde benim müzik setime talip olanlar var. Lütfen biraz daha az bencillik.

• Kendimi takdir etmekle yükümlü hissettim.

Gerçekten böyle insanların var olduğunu bilmek beni az da olsa hayata bağlamaya devam ediyor.

Tebrik ederim, Allah gönlüne göre versin.

• Tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat merhaba;

müzik setine ihtiyacım yok ama sizin gibi insanlara ihtiyacımız var bunu belirtmek için geldim. Ben kendi adıma konunuzu görünce çok mutlu oldum ve size teşekkür etmek istedim. Umarım ilerleyen zamanlarda alışverişimiz de olur.

İyi forumlar dilerim.
  • Yorumlar için teşekkür ederim forumdaşlar, teveccühünüz.

• Tebrikler kardeşim

Umarım ihtiyacı olan birine gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY RX-99 Müzik Seti
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler
  • Tebbrikler kardesim ihtiyaci olani msjlasirken anlayamazsin.yapar rolunu alir setini.umarim ihtiyaci olan birine armagan edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cihazi vermediyseniz balikesirde okuyan kardesime gondermek isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

hocam cihazi vermediyseniz balikesirde okuyan kardesime gondermek isterim

özelden yazıyorum hocam.

• helal olsun dize alkışlıyorum böyle nadir arkadaşları tebrik ediyorum
  • Bende sadece teşekkür etmek için yazıyorum. Helal olsun
  • FORUM DIŞINA ÜCRETSİZ VERİLMİŞTİR. İYİ FORUMLAR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.