Şimdi Ara

Ücretsiz VPS fırsatı ! Bedava sanal sunucu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verdiğim site ücretsiz vps dağıtıyor son 13bin vps kalmış durumda. Kredi kartı numarası vb hiçbirşey vermek yok sadece kayıt oluyoruz

http://api.3jelly.com adresine giriyoruz

Create a free VPS ! yazısına tıklıyoruz

Daha sonra resimde belirttiğim get now yazısına tıklıyoruz

Daha sonra karşımıza aşşağıdaki sayfa gelecek. İlk olarak üstteki çubuğu en sola çekiyoruz ve alttan create a new account yazısına tıklıyoruz

Ve karşımıza bu sayfa geliyor. Burdan da sign up now'a tıklıyoruz ve basit şekilde kayıt oluyoruz.

Kayıt işlemimiz e posta adresinize gelen onay mesajına tıkladıktan sonra tamamlanmış oluyor.

Tabi ücretsiz vps almanında minik bi zorluğu var. Kayıt olduktan sonra referans linkinizi 20 arkadaşınıza verip onlarıda kayıt ettiriyosunuz ve ömür boyu ücretsiz vpsye sahip oluyosunuz hepsi bu kadar basit

Siteyi gördüğüm yerde kesin olarak vpsyi verdiklerini belitmişler herhangi bir kandırmaca yok diye yazmışlar, ben kendim denemedim ama deneyip alındığıni belirtmiş kullananlar

Not: Yukarda verdiğim link kendi referans linkimdir, bunu yazma gereği duydum amacım kimseyi kandırmak değildir

• Denemek için kayıt oldum, lakin aktivasyon gelmedi. Acaba gmail olduğundan dolayımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.