Şimdi Ara

Ücretsiz WEB Tasarım Kursu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TUZLA Halk Eğitim Merkezinde (http://www.tuzlahem.k12.tr/kurslar.html ) uzun süredir WEB Tasarım kursunun başlamasını bekliyorum. Telefon açtığımda 10 kişinin daha başvurmasını bekliyoruz dediler.
    Yeterli duyrunun yapılmamasından kursa kayıt pek olmuyor. Tuzla HEM sitesinde bir ilan olsa 1 hafta içinde kayıtlar dolup taşardı.
    Konu ile ilgili arkadaşları bu kursa davet ediyorum. Ücretsiz bir şekilde WEB MASTER olmak için güzel bir fırsat bence.
    Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal civarındaki forumdaşlar için güzel bir tanışma fırsatı olabilir. Ben kursun hafta sonu olmasını tercih etmiştim.
    Kayıt için kimlik fotokopinizle gidip kayıt formu doldurmanız gerekiyor (Böyle hatırlıyorum, telefonla detayları öğrenmenizi tavsiye ederim). Tuzla HEM, içmeler belediye binasının karşısında kalıyor.
    Kurs içeriği konusuda detaylı bir bilgim yok ancak klasik bir web tasarım kursunda olan konuların işlenmesini bekliyorum (Mesela, HTML, CSS, Photoshop, Dreamwaver, javascript vb.)
    Umarım güzel bir kurs olur. Görüşmek üzere

• Bahsettiğin konuların herbirinden biraz bahsedip geçmeleri kuvvetle muhtemeldir. Yani olay yine senin kendini geliştirmene kalmış. Yanlış anlaşılmasın. Kaliteli eğitim vermezler, birşey öğrenemezsin anlamında söylemiyorum. Ama gerçek şu: Web dünyası sıklıkla değişen gelişen bir alan; dolayısıyla kişi her daim kendini geliştimekle mükellef.

Ama benim düşüncem bu tarz bir kursun pek çok kimseye katabileceği çok fazla şey olmadığı yönünde. Nedeni ise bir iki cümle önce bahsettiğim konu. Birçok halk eğitim merkezi halen daha Microsoft Office 2003 öğretiyor Bilgisayar Kurslarında. Üzerine 2007 ve 2010 çıktığı halde. Web konusunun daha da içler acısı olabileceği düşüncesindeyim. Tabi bunlar benim öngürülerim ya da düşüncelerim. Niyetim hevesini kırmak değil. Aksine yol göstermek. Ne olursa olsun herşey kendini geliştirmene bağlıdır.
  • Size en yakın wenb tasarım kursunu görmek için aşağıdaki siteyi kullanmanızı tavsiye ederim.

http://www.webmasteryolcu.com/ucretsiz-web-tasarim-kurslari.html
  • Konu icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.