Şimdi Ara

Ücretsiz Yazılım Kursu Fırsatı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, uzun süredir yazılım üzerine bir kurs almayı düşünüyorum. Matematik bölümü mezunuyum ama malumunuz her yer formasyon alamamış bölüm mezunundan geçilmiyor. Ben de hem sevdiğim, ilgi duyduğum hem de fark yaratacak bir yetkinliğim olsun istiyorum. Bir süredir kursları falan araştırıyorum ama hala karar veremedim. Fiyat kadar kalite de çok önemli benim için. Verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum. Dün bir kampanyaya denk geldim. Bilişim Eğitim Merkezi ‘nin %100 burslu yazılım eğitimi varmış. Koşulları karşılıyorum. Başvuru da yaptım. Aranızda Bilişim Eğitim ‘e giden var mı daha önce. Fikir verebilir misiniz? Ben biraz araştırmıştım. Baya iyi yorumlar var. sınıfları, hocaları falan çok iyi diyolar. Bir de hep merkezi yerde sanırım kurs merkezleri. Her açıdan gayet iyi duruyor. Yorumlarınız varsa alabilir miyim? Biraz motivasyona ihtiacım var sanırım. :) bir de ilgilenenler varsa bence kaçırmasın, başvuru yapsın. Link aşağıda. Şimdiden herkese teşekkürler.

http://www.****.com/kampanyalar/yazilim-ve-sistem-egitimlerinde-100-burs-firsati
     Ücretsiz Yazılım Kursu Fırsatı!!! Ücretsiz Yazılım Kursu Fırsatı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whittaker -- 14 Ekim 2015; 20:13:36 >

• kırk yılın başı birilerine bi faydamız olsun dedik onu da beceremedik ya. link ekleyemiyorum nasıl düzeltiriz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whittaker -- 15 Ekim 2015; 12:48:18 >
  • Ben dd duydum gittim gorustum yazildim paslasalim ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretli veya Ücretsiz tema
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.