Şimdi Ara

Üçü arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlinkPacman

hocam yanılmıyorsam en az 3-4 sene önce çıkmış bir bilgisayar, yani bana soracak olursan 3-4 sene önceki teknolojideki bir bilgisayarın şu an sana çok ısınıyor gelmesi gayet normal.

Tamam ben anlarım eski bir bilgisayar ancak ben şuan sadece bu foruma giriyorum cpu 100 derecenin üstüne çıkıyor fanlar çıldırıyor bu normal değil benim akrabamda var onuda aynı yıl aldık samsung onda neredeyse hiç ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

hocam yanılmıyorsam en az 3-4 sene önce çıkmış bir bilgisayar, yani bana soracak olursan 3-4 sene önceki teknolojideki bir bilgisayarın şu an sana çok ısınıyor gelmesi gayet normal.

Tamam ben anlarım eski bir bilgisayar ancak ben şuan sadece bu foruma giriyorum cpu 100 derecenin üstüne çıkıyor fanlar çıldırıyor bu normal değil benim akrabamda var onuda aynı yıl aldık samsung onda neredeyse hiç ses yok

onda ses yoktur ama oda ısınıyordur hocam büyük ihtimalle, birde hiç fanlar temizlendi mi? çünkü çok tozlanmış fanlarda yüksek sesle çalışabilir.

• quote:

quote:

Asus F3SG kullanıyorum .

Guzel cevap...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

onda ses yoktur ama oda ısınıyordur hocam büyük ihtimalle, birde hiç fanlar temizlendi mi? çünkü çok tozlanmış fanlarda yüksek sesle çalışabilir.

Hocam temizletmek için servise yolladım yok çözümü Başımı şişiriyor tam çöpe atılacak bilgisayar . Pilide öldü .
  • quote:

quote:

Hocam temizletmek için servise yolladım yok çözümü Başımı şişiriyor tam çöpe atılacak bilgisayar . Pilide öldü .

anladım hocam, birde dikkatlice kendin söküp temizlemeyi deneyebilirsin, ya da çevrende bu işlerden anlayan bir kişiye rica edebilirsin. Bunun dışında zaten 3-4 sene iyi kullanmışın hocam, yeni bir makinede düşünebilirsin yavaş yavaş

• quote:

anladım hocam, birde dikkatlice kendin söküp temizlemeyi deneyebilirsin, ya da çevrende bu işlerden anlayan bir kişiye rica edebilirsin. Bunun dışında zaten 3-4 sene iyi kullanmışın hocam, yeni bir makinede düşünebilirsin yavaş yavaş

Aldım hocam Dell XPS aldım katlanılabilir gibi değildi şimdi bi kenarda atılı duruyor.
    Yeni bilgisayarımı açınca fanları bozuk sandım hiç ses yok
  • quote:

quote:

Aldım hocam Dell XPS aldım katlanılabilir gibi değildi şimdi bi kenarda atılı duruyor.
    Yeni bilgisayarımı açınca fanları bozuk sandım hiç ses yok

güle güle kullan hayırlı olsun hocam.

• quote:

güle güle kullan hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim :)
  • Hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: adu1

Peki

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=K53SV-SX581D&view=1

http://www.pcdepo.com/lenovo-essential-g770-59-324731-8gb-notebook-urun7992.html

sizce hangisi?

yakın makineler ama lenovo daha tercih edilebilir duruyor, birde 17.3 inç oyun için daha uygun bence.

• quote:

Arkadaşlar yine sanırım karar değiştirdim ve birazdan bu notebook'u alacagım sizce nasıl

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

Özellikleri baya iyi indirim bitmeden kap bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar yine sanırım karar değiştirdim ve birazdan bu notebook'u alacagım sizce nasıl

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

güzelmiş.

• quote:

f/p olarak çok çok iyi. kaçırma bence de hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.