Şimdi Ara

Uçurum | ATV | 2.Sezon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
6.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Oha lan Pınar'da kötü yola düştü.Kocası daha çok aktif olacak bence.

Düşmedi , sadece durumu gösterdiler '' unutmaması '' için..

Evet hocam öyleymiş ters köşe olduk.Ama Eva kesin düşüyor bu sefer.

• işler iyice karışacak dizi heyecanlandı

• hayda adem öldü nolacak şimdi oooof of
  • Öldüğünü göstermediler inşallah ters köşe oluruz karılarımı izleyeceğiz Adem olmadan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evada dönüyor moldovaya.iyice karıştı olaylar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 30 Mayıs 2012; 0:32:37 >

• Gazeteci çocuk dizinin yeni esas oğlanı herhalde.. Sadece Felicia'ya yoğunlaşıcaklar sanırım. Eva'sız ve Adem'siz bu dizi yürümez, eğer gerçekten diziden ayrıldılarsa bu dizi bu yaz final yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Gazeteci çocuk dizinin yeni esas oğlanı herhalde.. Sadece Felicia'ya yoğunlaşıcaklar sanırım. Eva'sız ve Adem'siz bu dizi yürümez, eğer gerçekten diziden ayrıldılarsa bu dizi bu yaz final yapar..

aynen
  • Dizinin neden bu kadar hızlı ilerlediği anlaşıldı...
  • Umarım ters köşe oluruz.Yoksa final olacak herhalde.
  • Adem için izliyorum zaten artık izlemem
  • Mükemmel bir bölümdü, inşaalah Adem ölmemiştir. Ama ölmüş gibi geldi bana, yanılırım umarım. Yalnız şu dizi 20:00'de yayınlanmayı en çok hak eden dizi.
  • retingler çıkışta.final yapması saçma olur.zaten bağımlılık yapanda bir dizi.yeni karakterlerde diziye sokuluyor.

ama adem ölmüşse bayağı izleyici kaybedecekler gibi geliyor.

ben bile her bölümü merakla beklerken şimdi bir değişik oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 30 Mayıs 2012; 22:00:38 >
  • İnsanlar Adem'in oyunculuğunu çok beğenmesine rağmen ben beğenmiyordum, nedense çok yapmacık geliyor.

Son bölümde Atıl ile ilk tanışdıkları sahnede Nur, Atıl ve Yaman oyunculuğun dibine vurmuşlar.
  • çok kötü adem gerçekten ölmüş mehmet ali nuroğlu'nu jeneriktende çıkartmışlar ve dün akşamki bölümde dizinin tadı tuzu kalmadığının en güzel göstergesiydi
  • Dizi dün çok ama çok sıkıcıydı belki Ulaş'ı tanıtıyorlar diye ama bilmiyorum gerçekten çok sıkıldım.Yaman ve Arif'in sahneleri daha çok olmalı.Bu arada yönetmen Cem Karcı'da diziyle yollarını ayırmış.
  • Mehmet Ali Nuroğlu'dan sonra Cem Karcı ve Duygu Yetiş ile de yollarını ayırmışlar.Bir güzel dizinin daha sonuna geldik.
  • Dünki bölüm çok kötüydü, yaman, arif, atıl ve nur çok az gösterildi.
  • Bu hafta beyaz show'a uçurum ekibi gelecekmiş.
  • bomba gibi bir sezon finali geliyor.hadi bakalım.son bölümler mehmet ali nuroğlu olmasada iyiydi.o olsa daha iyi olurdu tabi.
  • bu bölümü bende beğendim ters köşeler falan bayaa iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.