Şuan an iyi combat simülasyonu Lock on mu ? ve Lock on sistemi fazla zorluyomu ?
Arkadaşlar şu an en iyi grafiklere ve oynanışa sahip savaş simülatörü hangisi ?
flight smilator x in 2004 ten ne farkları var sadece grafikmi??
quote:
Orjinalden alıntı: _HURMACI_
Şuan an iyi combat simülasyonu Lock on mu ? ve Lock on sistemi fazla zorluyomu ?
en iyisi.
Lock-on hakikaten çok güzel. Ama flight sim. x i de es geçmemek lazım.
Flight Simulator X Diyecektim Zaten Cogu Kişi Bunu Soylemiş Emin Ol Memnun Kalacaksın.
Hmm teşekkürler inşaAllah bulurum...
Selam,
Flight Simulator X almayı düşünüyorum ama öncesinde acaba bilgisayarım bu simulatörü hakkıyla çalıştırabilir mi öğrenmek istiyorum.
Bilgisayarım: HP Pavilion DV6930et İşlemci, işletim sistemi ve bellek İşlemci türü Intel® Centrino® Duo mobil işlemci teknolojisi • Intel® Core™2 Duo işlemci T7700 • 2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 4 MB • Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı
Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
Standart bellek 2048 MB
Maksimum bellek 4 GB'a kadar DDR2 belleği destekler
Bellek düzeni (2 x 1024 MB)
Dahili sürücüler Dahili sabit disk sürücüsü 500 GB (2 x 250 GB)
Sabit disk denetleyicisi SATA Sabit Disk Sürücüsü
Sabit disk sürücüsü hızı 5400 rpm
Optik sürücü türü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
Ekran boyutu 17" WXGA+ High Definition BrightView Widescreen
Ekran çözünürlüğü 1440 x 900
Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8600M GS
Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB toplam grafik belleği
Yoksa FS 2004 mü almalıyım?
syglr B.Kerem
bkerem; Çok rahat çalıştırırsın ama sp1 patchini kurmayı sakın unutma. Becerebilirsen sp2 yide kur ama ben henüz ilacını bulamadım
Filght Simulator X
ya tamamda şu Filght Simulator X i nereden veya nasıl öörenebilirim oyunda kendi anlatımı var mı ing. biraz kötüdür birde bu oyunu klavyeden oynuya bilirmiyim ??? Bunun birde tr yaması varmı güzel?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme