Bildirim
Ucuz araba önerisi (2. sayfa)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence golfü senin için ilan vermişler -
yok hocam benim tipim buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bir-esi-benzeri-daha-yoktur-139619092/detay -
-
-
Butcesi bu olan adam fakirdir o yuzden hic macera arama sahin-reno-lada tavsiye ederim bunlar disindaki arabalarin hem masrafiyla basa cikamazsin hemde parcasini bulamazsin satacakken de satamazsin elinde kalir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki bu nasıl el yakar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-ihtiyactan-acelle-136199991/detay -
Hatchback -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakantrk
bence öğrenci adama o fiyata en uygun broadwaydır tamam sportif bir duruşu yok ama macera aramamak gerek
95-96 model orta kasa brodway'in ederi nedir temiz 150.000 de falan ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ucuz araç yoktur...
eski modellerde ise arıza sorun bitmez...
onun için tavsiye etmiyorum.
sıfır araç en mantıklısı... -
quote:
Orijinalden alıntı: yasir19
quote:
bence öğrenci adama o fiyata en uygun broadwaydır tamam sportif bir duruşu yok ama macera aramamak gerek
motor hacmi nedir hocam o broadwayın 1,4 mü 1,6 mı 1,6 lar pek tutmazda o yüzden soruyorum 1,4 broadwayın 95 96 orta kasa en fazla 7000 ile 8000 arasıdır oda temizliğine göre -
quote:
quote:
quote:
motor hacmi nedir hocam o broadwayın 1,4 mü 1,6 mı 1,6 lar pek tutmazda o yüzden soruyorum 1,4 broadwayın 95 96 orta kasa en fazla 7000 ile 8000 arasıdır oda temizliğine göre
Sahibinden.com da fiyatlar 9.500 falan bu araclarin piyasa degeri 8.00 lira demek ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
motor hacmi nedir hocam o broadwayın 1,4 mü 1,6 mı 1,6 lar pek tutmazda o yüzden soruyorum 1,4 broadwayın 95 96 orta kasa en fazla 7000 ile 8000 arasıdır oda temizliğine göre
Sahibinden.com da fiyatlar 9.500 falan bu araclarin piyasa degeri 8.00 lira demek ki
sahibinde araç sahipleri de galeri gibi fiyat yazıyor ama o aracı pazarlıkla 8000 e rahat indirirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: kinstd
ucuz araç yoktur...
eski modellerde ise arıza sorun bitmez...
onun için tavsiye etmiyorum.
sıfır araç en mantıklısı...
altı üstü max 5-6 yıl kullancam 0 arabaya değermi? ayrıca fakirim nasıl 0 alıyım -
lada samara ya yakın hissediyorum ama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X