Şimdi Ara

UCUZ ÇIN MALI TABLET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @burrak23 350 TL ye getirebilirim kargo süresi 15 - 20 gün sürer.Önce havale sonra tablet şeklinde veya sanalpazar dan komisyonunu ekleyerek alışveriş yapabiliriz.İyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tezeraki -- 21 Eylül 2012; 12:55:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum ilk mesajında

"Siz hicbir riske girmiyorsunuz.siz siparisi verdikten sonra Ben kendi paypal hesabimla aliyorum.adresime geliyor.tableti kontrol ediyorum.bir sorun yoksa once para bankaya yatiyor yada sanalpazardan komisyonu ekleyerek alisverisi.yapip size kargoyla gonderiyorum. " demişsin üstteki mesajında

Önce havale sonra tablet şeklinde

demişssin hangis idogru ?
  • hocam kusura bakmayın ama 15-20 gün bekleyecek isek neden sizden alalım sizin yaptıgınız gibi çinden getirtiriz yani benim size tavsiyem hazır stok yapıp oyle satışa sunmanız saygılar
  • @thedealer
    hocam siz alıcam diyorsunuz ben tableti alıp getiriyorum çinden elime ulaşınca kargoya veriyorum.kargo takip numarasını veriyorum siz de havale yapıyorsunuz.

@shineon25
    hocam çin sitelerinin çoğuna güven olmuyor.ben 3 ayda paramı zor aldığı hatırlıyorum 1-2 kere eğer paramı o riske atarım derseniz haklısınız kendiniz alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tezeraki -- 17 Ocak 2013; 3:05:58 >

• Nexus 7 8gb Kaç tl getirtirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopComeBack

nerden getiriyon la bunları

Burdan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.