Şimdi Ara

UCUZ FİYATA FAKAT KALİTELİ ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: villaturk

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

kesinlikle msi mega player 533 ü öneririm şu an 46ytl ve bedava.kaliteli bir kulaklıkla çok rahat işini görür.bende bir orjinal sony dijital walkman var onun kadar kaliteli sese sahip.radyo yok ama o fiyata bedava.ben kullanıyorum çok memnunum.fason mala boşuna para verme,garantili al temiz olsun

Dostum o modeli biliyorum zaten artık yan ondan yada PIRANHA EXPLORER 1 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 ÇALAR alıcam (70 ytl)....

Bu msi mp3 çalarla bir pil ortalama kaç saat gidiyor.?

valla özellikle ölçmedim ama 950 lik gp şarjlıpil ile bayağıbir gidiyordu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: villaturk

quote:

kesinlikle msi mega player 533 ü öneririm şu an 46ytl ve bedava.kaliteli bir kulaklıkla çok rahat işini görür.bende bir orjinal sony dijital walkman var onun kadar kaliteli sese sahip.radyo yok ama o fiyata bedava.ben kullanıyorum çok memnunum.fason mala boşuna para verme,garantili al temiz olsun

Dostum o modeli biliyorum zaten artık yan ondan yada PIRANHA EXPLORER 1 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 ÇALAR alıcam (70 ytl)....

Bu msi mp3 çalarla bir pil ortalama kaç saat gidiyor.?

valla özellikle ölçmedim ama 950 lik gp şarjlıpil ile bayağıbir gidiyordu

Bir model daha var aklımada fakat pek deneyen çıkmamış bakalım alıcam herhalde

http://forum.donanimhaber.com/m_11580161/tm.htm

onun harici kararım msi dan yana

• msi nerden almayi dusnuosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

msi nerden almayi dusnuosun?

Bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

bende mp3 player ararken bu bilgiye ulaştım gerçektende bu fiyata bu marka ve bu cihaz mükemmel. ancak dahili batarya faktörü beni rahatsız etti. siz ne dersiniz. acilen yanıtlarınızı bekleyecem
    quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

cowon u2 140 ytl ideefixe ve d&r'da

gözünü kırpmadan al hemşerim. ben aldım.
    alet 139 ytl yi fazlasıyla dolduruyo kuran çarpsın.
    memnun kalmassan gel yanıma ben buralardayım.
    pil olayı çok yüksek seste 14 sa falan. 2 sa. şarj oluyo ama yarımsaatte pilin yüzde 70 i falan doluyo.
    normal seste dinlersen 20 sa ti bulur.
    ama ne yalan sölim dahili pil olayı benide rahatsız ediyi. ama ben şehiriçi trafikte olduğum için işyerindede dinliyom henüz yolda kalmadım.
    lakin illa harici pil diyosan

g3 le u2 nin aynı oldunu zannediyom

g3 : http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=95439&productId=bd48612

ama 60 milyon fazla bende o yüzden u2 dedim

• Creative Muvo C100 almayınız... iki gün önce aldım, Sennheiser PMX-60 ile dinliyorum, tmm çok güzel.. ses kalitesi iyi denilenilir. Ancak ben bu cihazı sonradan radyosu açılabiliyor diye aldım.. Ancak radyosu çok kötü çekiyor.... yani nerdeyse çekmiyor....

Bunun yerine MSI alınması daha makbuldür......
  • bence bekmele hemen al ben aldım çok güzel minton 3036 sd/mmc kart takılmasıya 2gb kadar bellek genişletme radyo var ses kaydı var çok beğendim arkadaşların dediği alternatifleri incelemedim bilemeyeceğim diğerlerini.
  • aldınmı bır kere alıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aminocard

Creative Muvo C100 almayınız... iki gün önce aldım, Sennheiser PMX-60 ile dinliyorum, tmm çok güzel.. ses kalitesi iyi denilenilir. Ancak ben bu cihazı sonradan radyosu açılabiliyor diye aldım.. Ancak radyosu çok kötü çekiyor.... yani nerdeyse çekmiyor....

Yaşadığın yerle alakalı olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yampir

quote:

Orjinalden alıntı: aminocard

Creative Muvo C100 almayınız... iki gün önce aldım, Sennheiser PMX-60 ile dinliyorum, tmm çok güzel.. ses kalitesi iyi denilenilir. Ancak ben bu cihazı sonradan radyosu açılabiliyor diye aldım.. Ancak radyosu çok kötü çekiyor.... yani nerdeyse çekmiyor....

Yaşadığın yerle alakalı olabilir mi?

evet, daha önce C100'ün radyosundan şikayet eden duymamıştım ben de... eğer radyosu bu şekilde ise msi mega player almak daha mantıklı...
  • yaşadığım yerle ilgili olabilir mi beraber karar verelim....

şöyle ki, kulaklık kablosunun bu tarz cihazlarda radyo anteni görevi üstlendiğini okumuştum... neyse, eğer kulaklık kablosunu ellerimle yatay posizyonda tutarsam şöyle bi 50 cm felan, gayet iyi çekiyor.... normal bırakınca düşeyde hiç çekmiyor evde.....

ne yapmam lazım belime mi dolasam :)

bunun dışında şehir içinde fena değil, ama yine de radyosu var diiye alınmasa iyi olur çünkü performansı garanti değil....
  • Noldu bulabildiniz mi kaliteli ve ucuz olan bir mp3 ha???
    Ucuz da bulunmaz zaten boşuna aramayın...
  • Ucuz ama çok kaliteli, radyolu benim bildiğim tek ürün var o da mpio fl100 . Onu da piyasada bulmanız çok zor. Creative c100 falan yanında zayıf kalır. Ben 1gb sd kart ve cihazı 100 ytl ye mal ettim. Bana sakın 1gb kart çalışmıyor demeyin sitesinde olmayan firmware ile beraber son sürüm yüklü geliyor ve herhangi bir kasma yapmadan 1 gb kartı kullanabiliyorsunuz ve radyosu da çok iyi çekiyor. Eğer bulabilirseniz kaçırmayın derim. Bu arada fl100 almadan önce 100 ytl civarı olan tüm ürünleri araştırdım (cebrax, muvo tx ve aklıma gelmeyen diğer modeller) tek s200 ü dinleme fırsatım olmadı. Ve hem iyi radyolu, güzel ses veren hem de uygun fiyatlı mpio fl100 den başkasını bulamadım. Mp3 atmak için kart okuyucu kullanıyorum ve daha dahili 128mb lik hafızasını ses kayıt hariç hiç kullanmadım.

Kolay gelsin...

• Beyler, biz bu kampanya için geç mi kaldık acaba? İdeefixe'de Cowon U2'ye 290 YTL fiyat çekmişler de
  • mpio fl100 kullanıyorum kesinlikle süüper bir ürün inanılmaz bir alet 85 ytl aldım bende de 512 kart vardı 640mb oldu hafıza 120şarkı +25 radyo kaydı rahat alıyor aklınıza gelmeyecek bir sürü öz var mesela şarkıyı bir bölümünden seçip bir tarafından sabitleyip seçtiğiniz yeri sürekli dinlemek gibi 6 eko ayarı var ve manuel de mevcut yalnız tek sorun sbt hafızaya mp3 atmak çok yavaş ama zatn sbt hafz 128 ben hep kartı kullandım FL100ÜMÜ SEWİYORUM ÇOOK MUTLUYUM bu arada arkadaşa crea a12 1gb aldık 185 e ondan 2 kat daha fazla ve net ses verdi ayrıca creative nin 450ytl lik 1gb mp4 modeli var onda da öle çok daha net ve yüksek ses veriyor 85 ytl daha ne arıyorsunuz ki...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.