Şimdi Ara

Ucuz Fotokopi (Il Geneli Kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanit bekliyorum, bayagi yavas cevap veriyorlar. Dosyalari gonderdim, 22 saattir cevap bekliyorum.

• Uplayabilir miyim konuyu? Yukarida adresi verilen beyefendi 3 haftadir telefon acmiyor, mesaj cevaplamiyor dosyalari aldiktan sonra. Dolayisiyla parayi gonderesim gelmedi.
    Yardimci olabilecek arkadas var mi?

• Zonguldak'takilerle çok sayfa çıkaracağınızı söyleyip pazarlık yapmayı denediniz mi? Genelde sayfası 6 kuruştan alıyorlar bizim orada, 300 liraya 5000 küsür sayfa alınır bu fiyata, ama indirim yapmaya pek yanaşmıyorlar. İl dışına çok güvenmeyin bence, sayfalar hoşunuza gitmeyebilir, bazı kitaplar siyah beyaz çok kötü görünüyor, gerçi birkaç sayfa deneme çıktısı alıp fotoğraf göndermelerini de isteyebilirsiniz ama uğraşacak birini bulmanız zor. Favorilere aldım konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deeniiz D kullanıcısına yanıt
    Hocam ulastigim insanlardan ornek sayfa istedim, baskilari kaliteliydi gercekten. Tam bir tanesinden siparis verecektim ki adam A5 fiyatlari bunlar dedi. E kardesim ben geometriyi niye A5 cekeyim? 0.3 kalemle çözüyorum eyvallah da o kadar değil. :D
    Kesssssinlikle pazarlık yapmıyorlar hocam, iki yer var ikisiyle de konustum. Sayfasi 9 kurusa cikti almak yerine uzerine 10 lira koyar renkli orijinal kitap alirim yani. Zaten Zonguldak-Eregli cevresi pahali. Dolmusun ogrenci ucreti 2.75 olabilir mi bir sehirde ya? Gittigimiz yol 10 dakika. :D

• Hocam vivacopy var sayfası 4 kuruş a4 kargosu da var fakat İstanbul içi mi yoksa heryere yolluyorlar mi bilmiyorum internette telefon numaraları var bulamazsanız bende de var numaraları verebilirim bir sorun WhatsApp üzerinden

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam gonderebilir misiniz size zahmet? 4 yere sordum, yoruldum artik. Ucuza çektikleri için doğal olarak yoğun oluyorlar ama 3 haftada adamin yapmasi gereken tek sey fiyat hesaplamakti, pazarlik bile yapmayacaktim yani. Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. :)

• Fd denilen abi kraldır 400 tl alışveriş yaptım nerden baksan kendisinden sorun olmaz Ankara'da ikamet ediyorum güvenebilirsin
  • Hocam 3 haftadir 9 kez aramisimdir adami, 3 kere de mesaj attim hala bakmiyor. Musterisine bir mesaji cok goren birine para kazandirmam, kusura bakmayın. Isi vardir vs. diyemiyorum artık, 3 haftadir mi uc kelime yazacak zamani yok?
    Ankara icinde tavsiye edebilirisniz ama il disindakilere kesinlikle onermem. Ticaret yapmadigim fotokopiciler bile gayet nazik davrandilar.

• Vivacopy iyi gibi duruyor hocam, ben de mesaj attım whatsapp'tan, cevap bekliyorum.
  • Hocam abi biraz çakal ortamcı yani rahatına düşkün olduğundan mı bilmem ama wp üzerinden yazınca hemen dönüyor zaten küçük bir dükkanı var kökte turkuaz arkası ama dediğim gibi ben Ankara içindeyim eğer Ankara içinde olan varsa kesinlikle Fd öneririm sayfa başı 4.5 kuruş spirali 2.5 tl ye yapıyor

• 4 kez mesqj attim hocam Whatsapp'tan. Dedigim gibi PDF'leri aldiktan sonra goruldu atma zahmetine bile girmedi.

• Hocam valla ne diyim ki şimdi turkuaz var orada ona da sorabilirsiniz kök içinde yakın zamanda gidersem bende bir sorar soruştururum

• Ofismar ve Viva'ya sordum hocam. Cok kibarsiniz ama, tesekkur ederim. :)

• Reklam, adminler göreve

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.