Şimdi Ara

Ucuz kıyafet satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul' da yaşıyorum. Geçen gün Cevahir AVM' ye gittim kıyafet fiyatlarına bakmak için ama çok pahalanmış her şey. Beğendiğim sweatshirtler olmuş 70 - 80 tl, pantolonlar 100 tl ydi olmuş onlarda 170 tl. Şimdi almazsam daha da pahallı olucak. Sizin bildiğiniz bi internet sitesi veya İstanbul içinde herhangi bir mağaza var mı ? Bu arada UP' larsanız sevinirim. Şu günden güne artan hayat pahallılığını konuşalım.

• Morhipo bak mağaza teslimi olarak al boynere geliyor. Amazon’a bak diğerlerini boşver.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 70 - 80 tl sweat mi kaldı olm nerde söyle 50 tane aliyim defacto da bile 150 en az

• hakim bey kullanıcısına yanıt

Hocam Morhipo ya baktım uygun şeyler var ama ben genelde small giyiyorum acaba small uzun gelir mi sen hangi beden giyiyorsun

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Beğenmediğin LC Waikiki bile uçurmuş fiyatlları

• Taksimde terkos pasajı var. Denk getirirsen güzel kıyafetler bulunabiliyor.

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Sağol hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Size bir tavsiye lc defactoya gidin slim fit regular fit kıyafetleri deneyin bedeninizi öğrenin sonra İnternet sitesinden yapın alışverişinizi 6 parçaya 312 TL ödedim dün mağaza teslimi şeklinde gidip alıcam. Sıkıntı çıkarsa mağazaya iade varmış defactoda lcde de vardır heralde. Kesinlikle mağazadan almayın en ucuzu sweat 80 90 TL en ucuz eşofman 100 TL idi şok oldum 2 senedir girmiyordum mağazaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten aldığınız ürünün bedeni size olmayınca mağazada da değişim için uygun beden yoksa uygun beden mağazaya getirttirilebiliyor mu acaba, bilginiz var mı ?

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan emin değilim. Ama muhtemelen şu şekilde olur iade edersiniz yeniden sipariş verirsiniz.

İade işleri uğraştırdığı için böyle teferruatlı bir soru sordum hocam , teşekkürler yanıt için

Haklısınız hocam benim de aklımda olan bir soru bu aslında. Öğrenirsem yazarım buraya

Ben de internet adresinden iletişim formunu doldurmuştum ancak sanıyorum ki hafta sonu olması nedeniyle cevap alamadım. Cevap alırsam ben de bilgilendiririm hocam.

Güzel olur hocam ben ürünler gelince mağazadan almaya gidip sormayı düşünmüştüm ama daha hazır değilmiş. Muhtmelen siz benden önce öğrenirsiniz

Hocam eğer alınan ürünün diğer mağazalardaki stok sayısı 3 ya da daha fazlaysa mağazalar arası transfer işlemi gerçekleştirilebiliyormuş.

Hocam diğer mağazalar farklı illerde olsa dahi geçerli mi bu ? Teşekkür ederim bu arada cevap için

Hocam onu bilemiyorum maalesef , rica ederim.

• Viaport Venezia da outlet mağazalr var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2009dan beri herşeyi netten alırım aklına ne gelirse. Evi boyarken duvar boyasına hırdavatcı 250 lira dedi. Aynı boyayı 150ye aldım. Hepsinide kuponlarla alırım. Kuponsuz indirimsiz alışveriş benim için alışveriş değildir. Başkasının toplamda 1000 liraya aldığı malzemeyi ben netten 700e alabiliyorum. Kalan 300lede arabama mazot alıyorum vs. Son zamanlarda daha çok trendyol ve dolaptan giysi alıyorum kuponlarla gayet iyi fiyata geliyo giysiler. Sizede tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Ekim 2021; 19:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

bu kuponlar nasıl kazanılıyor nereden geliyor pek bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.