UCUZ KÖPEK MAMASI
-
-
ben 3 yıldır Petzzshop diye bir siteden alıyorum. İstanbul içinde oturuyorum ve evime kadar kendi kargoları ile getiriyorlar. yani istanbul içinde sipariş verdiğinizde aynı gün kapınızda oluyorlar. İstanbul dışındaysanız da aynı gün kargoya veriyorlar ve çok rahat takip edebiliyorsunuz. Tavsiye ediyorum ben müşteri olarak memnunum.
-
Ben şahsen bir süredir evinemamadan köpek maması alıyorum. Daha uygun bir internet sitesi görmedim desem iiyidir. Birde ekstra hediyeler oluyor.
-
Yazık yaa ne olmuş bunlara : (
Veteriner ya da petshoplar sokak hayvanlarına vermek için açık mama satıyorlar.
-
Bedava veriyorlarmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Caycumali67
Bedava veriyorlarmi ?Yok bedava değil ama daha uygun fiyatlı mamalar oluyor. Sonuçta onlar toptancı gibi büyük paket alıp gramaj usulü satıyorlar.
Piyasada ev hayvanları için birçok çeşit mama mevcut. Kimisi bağımlılık yapmasını sağlıyor, kimisi sağlıklı beslenmesi için önemli.
Bazı sorunlara karşı tedavi edici nitelikleri olan mamalar da mevcut, reçetesiz kullanımı tavsiye edilmeyen.
Bu nedenle mamalardan anlamayanlar için uygun fiyatlı açık mama satıyorlar.
Sokak hayvanları için alıyorum dediğinizde yardımcı olurlar genellikle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X