Şimdi Ara

Ucuz mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Uzun zamandır kullandığım Gamepower Ursa mouseum hafif aşınmaya başladı, dolar artıp fiyatlar uçmadan bir mouse almayı düşünüyorum. 100-150₺ (2 makrolu olması iyi olur, ses açıp kapama koyulanlardan, baya alıştım ve iyi oluyor.) civarında kullandığınız, önerdiğiniz mouse var mıdır? Mousepad çok önemli mi sizce (çakma mousepadlardan var n11'den 5-10 liraya aldığım). Ve elimdeki farenin sadece sağ click üstünde hafif bir aşınma oldu, uzun zamandır da kullanıyorum, ne kadara satabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech G102 Lightsync alındı. Konu silinebilir. Henüz gelmediği için inceleme yapamıyorum.

• Forum1th kullanıcısına yanıt

G102 önermek için konuya girmiştim, zaten almışsınız :) İndirimlerde 150 TL'ye düşüyor. Umarım indirimli fiyattan almışsınızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Belief

G102 önermek için konuya girmiştim, zaten almışsınız :) İndirimlerde 150 TL'ye düşüyor. Umarım indirimli fiyattan almışsınızdır.

Trendyol kuponlarla falan herhalde 125 civarına aldım. Mousepad öneriniz var mıdır? Qck+ pubg miramar edition aldım nasıldır biliyor musunuz?

QcK'ler çok iyi diyorlar. E-sporcular da kullanıyor. Bence memnun kalırsınız.

Ben birkaç yıl önce Aliexpress'ten ucuza Rakoon diye bir markanın mousepad'ini almıştım, hâlâ kullanıyorum iş görüyor, kayganlığı vs. de iyi. QcK ile karşılaştırılmaz ama :)

• quote:

QcK'ler çok iyi diyorlar. E-sporcular da kullanıyor. Bence memnun kalırsınız.

Ben birkaç yıl önce Aliexpress'ten ucuza Rakoon diye bir markanın mousepad'ini almıştım, hâlâ kullanıyorum iş görüyor, kayganlığı vs. de iyi. QcK ile karşılaştırılmaz ama :)

Doğrudur hocam. Bazıları kötü yıkamak gerekiyor o zaman da dokusu bozuluyor vs. demiş ama ben bu milleti anlamıyorum. Fareyi de çekinerek aldım, tekerleğine çok sert dönmüyor diyorlardı, bence normal sertlikte. Tamamen boş, sürtünmesiz bekliyor herhalde bunlar.

G102'nin tekerleği bana da o kadar sert gelmiyor. Biraz ince eleyip sık dokuyorlar galiba hocam. Bir de bu aldıklarımız ne de olsa yabancıların para birimi için giriş seviyesi ürünler. Beklentiyi 1000-1500 TL'lik ürünlerle aynı tutmamak lazım. Kronik sorunu olmasın yeterli bu seviyede.

Mousepad'i yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, henüz yıkama ihtiyacı hissetmedim. İlk aldığımda ağır bir kauçuk kokusu vardı, haftalar içerisinde o da geçti. Sizinkinde de olur büyük ihtimalle, hemen yıkamayın, geçiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Klavye Önerisi
    geçen yıl açıldı
    KLAVYE ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

G102'nin tekerleği bana da o kadar sert gelmiyor. Biraz ince eleyip sık dokuyorlar galiba hocam. Bir de bu aldıklarımız ne de olsa yabancıların para birimi için giriş seviyesi ürünler. Beklentiyi 1000-1500 TL'lik ürünlerle aynı tutmamak lazım. Kronik sorunu olmasın yeterli bu seviyede.

Mousepad'i yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, henüz yıkama ihtiyacı hissetmedim. İlk aldığımda ağır bir kauçuk kokusu vardı, haftalar içerisinde o da geçti. Sizinkinde de olur büyük ihtimalle, hemen yıkamayın, geçiyor.

Biliyorum ya N11'den almıştım ben de, aynısı olmuştu. Petrol gibi kokuyor  

Ben de artık alalım güzel bir mousepad de bakalım dedim. Hem baya övüyor millet, hem merak var, hem de Çin malı kalitesiz petrol kokan mousepadi kullanmak ne kadar mantıklıdır (uzun süre cildimize temas ettiği için). Ben kendi padim için konuşuyorum, n11'den 15 liraya kocaman almıştım 1 sene önce falan 😂

HyperX mi alsaydım dedim, o da övülmüş baya ama iadeyle vs. uğraşmam muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 19 Kasım 2020; 17:46:48 >

Bence QcK'nın üstü Zowie G-SR falandır artık. HyperX'in pek fark yaratacağını sanmıyorum. O kadar da önemli değil hocam ya, profesyonel e-sporcu değiliz Eğer kaliteli bir kulaklığınız yoksa bütçeyi kulaklığa ayırın. Çevre birimleri içerisinde harcadığın para/aldığın tatmin dengesi açısından en çok fark yaratan birimlerden biri olabilir 

• quote:

Bence QcK'nın üstü Zowie G-SR falandır artık. HyperX'in pek fark yaratacağını sanmıyorum. O kadar da önemli değil hocam ya, profesyonel e-sporcu değiliz Eğer kaliteli bir kulaklığınız yoksa bütçeyi kulaklığa ayırın. Çevre birimleri içerisinde harcadığın para/aldığın tatmin dengesi açısından en çok fark yaratan birimlerden biri olabilir 

Aynen doğru dürüst param olursa zaten ben de onu düşünüyorum. Şu anda Gamepower Medusa var, almışken iyi ve sonraki bilgisayarımda da sıkıntısız kullanabileceğim bir şey düşünüyorum. 500-600 falan koymak gerekir bunun üstüne. O sıkıntı.

Edit: 500₺ geçmeyecek kulaklık öneriniz varsa alabilirim. Kulaklığım cidden kulağımı acıtıyor, bunu satıp üstüne katıp Black Friday indirimleriyle 500 altı bir kulaklığı alabilirim sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 20 Kasım 2020; 2:21:1 >

Çok pahalı olmasın derseniz

Bu sitede 1. seçilen,
    scarbir
    Best cheap gaming headsets under $25 and $50 - MEGA TEST
    https://www.scarbir.com/guide/best-cheap-gaming-headsets

Bu kulaklığa bakabilirsiniz (320 TL),
    https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-tronsmart-glary-alpha-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi-fiyati,858583117.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çok pahalı olmasın derseniz

Bu sitede 1. seçilen,
    https://www.scarbir.com/guide/best-cheap-gaming-headsets

Bu kulaklığa bakabilirsiniz (320 TL),
    https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-tronsmart-glary-alpha-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi-fiyati,858583117.html

Hocam HS35, şu an 320 lira itopya'da. Alabilirsem almayı düşünüyorum. Haftaya da elime bir 400 lira daha geçecek, daha kaliteli bir şeyler de alabilirim ancak cidden değer mi, o kadar para vermem mantıklı mı diye düşünüyorum. Çünkü, öğrenciyim ve RX 570 ekran kartım vs. var, bu kadar pahalı bir kulaklığın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. O parayla altın vs. yapmam daha mantıklı olur diye düşündüm. Siz ne dersiniz?

HyperX Cloud II ve Cooler Master MH752'ye çıkabilirseniz fiyatını hak eden modeller onlar. O aralıkta kalan modellerdense bahsettiğiniz Corsair veya Tronsmart mantıklı olur.

Fazla para harcamak istemiyorsanız kulak içi kulaklıklara da bakabilirsiniz. Şahsen kafa üstü kulaklıklar ile rahat edemediğim için hep kulak içi kulaklık kullanıyorum ve memnunum. Belki CS:GO, Valorant gibi oyunlarda ayak sesini kafa üstüler kadar iyi tayin edemezsiniz ama genel kullanım olarak çok büyük eksiklik de hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Altın yatırımı mantıklı. Ama ihtiyaç duyduğunuz bir şeyi de almayı ertelemeyin. Eylül'de 450 TL'ye aldığım SSD şimdi 550 TL olmuş. Altın yükseldikçe alacağınız şeyin fiyatı da yükseliyor, yani kâr etmemiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 20 Kasım 2020; 20:37:54 >
  • quote:

HyperX Cloud II ve Cooler Master MH752'ye çıkabilirseniz fiyatını hak eden modeller onlar. O aralıkta kalan modellerdense bahsettiğiniz Corsair veya Tronsmart mantıklı olur.

Fazla para harcamak istemiyorsanız kulak içi kulaklıklara da bakabilirsiniz. Şahsen kafa üstü kulaklıklar ile rahat edemediğim için hep kulak içi kulaklık kullanıyorum ve memnunum. Belki CS:GO, Valorant gibi oyunlarda ayak sesini kafa üstüler kadar iyi tayin edemezsiniz ama genel kullanım olarak çok büyük eksiklik de hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Altın yatırımı mantıklı. Ama ihtiyaç duyduğunuz bir şeyi de almayı ertelemeyin. Eylül'de 450 TL'ye aldığım SSD şimdi 550 TL olmuş. Altın yükseldikçe alacağınız şeyin fiyatı da yükseliyor, yani kâr etmemiş oluyorsunuz.

Hocam FPS falan oynadığım için, fiyatı da 319'a düşmüşken HS35'i alıyorum bakalım.

Bahsettiğiniz modeller de çok uçuk, o sıkıntı. Benim etim butum belli, o kadar yukarı çıkamam.

Zaten ben de ihtiyaçlarımı tamamladım. Sonraki değişiklik anca monitör/kasa olur ona da ciddi bütçe lazım. Elime geçenle altın alırım artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.