Şimdi Ara

UCUZ PC SATAN SİTELER HANGİLERİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al sana en uygun 2 firma www.inventus.com.tr www.kocpa.com
    Bunlardan daha uygununu bulamazsın.. inventus'tan 2dir alışveriş yapıyorum saolsunlar çok ilgileniyorlar ve ürün teslim zamanı güzel..en son hdd'yi aldım format attırdım böldürdüm sata güç kablosu ısmarladım hiç bi eksik yoktu..en uygun fiyata weriyorlar..ayrıcawww.kocpa.com fiyatları gör ne kadar uyguna sattıklarını görürsün..bence çok uygun..nese sana iyi alışwerişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 24 Şubat 2006 1:34:54 >
  • beyler peki aldığımız işlemci, anakart kim gelip monte ediyor ? ben ne ankarada ne de istanbuldayım. kargoyla eve gelse getiren adam mı monte edecek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

beyler peki aldığımız işlemci, anakart kim gelip monte ediyor ? ben ne ankarada ne de istanbuldayım. kargoyla eve gelse getiren adam mı monte edecek ?

sen monte ediceksin bilmiyorsan. bilirkişi arkadaşına yaptır. bilirkişi arkadaşında yoksa herhangi pc dükkanına gidip biraz para vericeksin onlar monte edicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: welcome to hell

al sana en uygun 2 firma www.inventus.com.tr www.kocpa.com
    Bunlardan daha uygununu bulamazsın.. inventus'tan 2dir alışveriş yapıyorum saolsunlar çok ilgileniyorlar ve ürün teslim zamanı güzel..en son hdd'yi aldım format attırdım böldürdüm sata güç kablosu ısmarladım hiç bi eksik yoktu..en uygun fiyata weriyorlar..ayrıcawww.kocpa.com fiyatları gör ne kadar uyguna sattıklarını görürsün..bence çok uygun..nese sana iyi alışwerişler

abi koçpa nasıl? güvenilirmi?
    teslimat hızı nasıl
    ?
    ilgilelenlere teşkkürler...

• bendende fiyatları takip edebileceginiz guzel bi yabancı site...

www.pricewatch.com
  • welcome to hell soruya cevap vermedin...
  • Fiyat karşılaştırması için şöyle bir site var:http://www.teknofiyat.com/index.php
    Siz sadece parçanın ismini veya modelini yazıyorsunuz o sizin yerinize arıyor donanım satıcılarıda. Bir nevi donanım fiyat google ı gibi..
  • bulursan banada sole ama topladigin fiyatin yaklasik 100 dolar altina alabilirsin
  • www.markom.com.tr
    bu da fena sayılmaz
  • ilgilenenler için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

aybilgisayar

+1 thispotkey.. mecidiyeköy ay bilgisayar...

www.aybilgisayar.com.tr/liste.zip adresinden
    güncel fiyat listelerine ulaşanbilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.