Şimdi Ara

Ucuz ve kişiselleştirme teli tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta dediğim gibi kişiselleştrilebilme yetenekleri fazla olan bi telefon arıyorum.kamerasıda önemli benim için.bütçem 400-450 ytl verebiliyo en fazla.yardımlarınızı bekliyorum.

• o fiyatlaa 5700 var ama kameras1 sna yetemi bilemem 2. elde n73 ü öneririm
  • n73ün sıfırı nekadar acaba?biraz bütçeyi zorlayıp alınrmı?birde bu se m600i ve w950 ye sonradan kamera takılabiliyor mu?yani şarj kısmından fln...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebediezel

o fiyatlaa 5700 var ama kameras1 sna yetemi bilemem 2. elde n73 ü öneririm

bana göre burda "kişiselleştirme" anahtar kelime adamım aradığın tel W810i 2 Mp kamerası var ama cam driver denen şeylerden yükledikten sonra çok süper kalite resimler veriyor + tel W serisi olduğu için bir de mp4 playerın olur yani tel + ipod + fotoğraf makinası.Ayrıca yapacağın patchlerle daha önce başka bi telde olmayan (W810i) hariç özellikler katarsın yani telefonu pcye gerek kalmadan içinden yönetme gibi ayrıca tel çok kibar olup ele oturur yani kaba değildir çok hoş yaw gelelim fiyata tel sanırım şu an 360 YTL + 512 mb hafıza kartı var. bence hem paran cepte kalır hemde tam ama tam istediğin gibi bi tel almış olursun

• bn kişiselleştirmeden kasıt olarak yeni yeni özellikler ekliyebileceğim ve 2-3 haftada sıkılmayacayım bişeyi demek istedim.w810i yi kuzenime aldım geçenlerde ve onun sayesinde acayip kurcaladım teli.başka bi önerin varsaa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan1550 -- 3 Haziran 2008; 22:14:53 >
  • 2. el bir n93 almanı şiddetle tavsiye ediyorum 2-3 hafta büyük bir ihtimal sıkılmassız n93 wifi kaliteli ekranı ve çeşitli posizyonlarda kullanabileceğin ekranıyla ilginç bir telefon
  • bnim kapaklı telefonlara alerjim var.yani pek sevmiyom açıkcası.2 üst mesajda sölemiştim ama tekrar soriim.m600i ve w950 ye sonradan kamera takılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan1550 -- 4 Haziran 2008; 15:24:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu devirde Wİ-Fİ siz tel alınmaz bana göre
  • ya wifi de istiyosan1z e51 yada e65 2 side güzel e51 daha sorun suz duruyo
  • E51 tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.