Şimdi Ara

Ucuz vizesiz tek başına tatil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar yaz geldi ve tatil planları başladı. Ne var ki son yılların ekonomik açıdan en durağan dönemlerinden birisini yaşıyorum. Ekonomik açıdan bütçemi sarsmayacak, vize vb bürokratik işlemlerde uğraştırmayacak bir tatil arıyorum. Turlara katılmıyorum, bireysel olarak gezmeyi seviyorum. Konaklama sorunu yok hostellerde konaklıyorum. İngilizcem var. Aslında Ukrayna Lvov ilk tercihimdi ancak siyasi belirsizlik devam ettiği sürece gitmek istemiyorum. Ve tatile büyük ihtimalle tek başıma gideceğim.

Vizesiz
    Uygun fiyatı uçak bileti bulabileceğim
    Gezip görülecek yerleri çok olan bir yer arıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

Değerli arkadaşlar yaz geldi ve tatil planları başladı. Ne var ki son yılların ekonomik açıdan en durağan dönemlerinden birisini yaşıyorum. Ekonomik açıdan bütçemi sarsmayacak, vize vb bürokratik işlemlerde uğraştırmayacak bir tatil arıyorum. Turlara katılmıyorum, bireysel olarak gezmeyi seviyorum. Konaklama sorunu yok hostellerde konaklıyorum. İngilizcem var. Aslında Ukrayna Lvov ilk tercihimdi ancak siyasi belirsizlik devam ettiği sürece gitmek istemiyorum. Ve tatile büyük ihtimalle tek başıma gideceğim.

Vizesiz
    Uygun fiyatı uçak bileti bulabileceğim
    Gezip görülecek yerleri çok olan bir yer arıyorum.

Merhaba,

Talebinize yönelik en iyi destinasyon benim için Belgrad'dır. Muhteşem bir şehir, vizesiz ve uçak ucuz. Vaktiniz varsa civar birçok Balkan ülkesini de ekleyebilirsiniz. Ayrıca şu listeye mutlaka bakmanızı öneririm;

http://kesfetsene.com/vizesiz-gidilen-en-davetkar-16-ulke/

• Teşekkür ederim cevabınız için. Benim hatam, Sırbistan' a iki (hatta üç bile denilebilir) kere gittiğimi belirtmedim. Belgrad dediğiniz gibi tam da yazdığım kriterlere uyuyor ama farklı bir yeri ziyaret etmek istiyorum. Karadağ hakkında bilginiz var mı, Sveti Stefan Kotor filan inanılmaz güzel görünüyor ama Dubrovnik aşırı pahalıydı, orası kadar pahalı mıdır Karadağ' da?

Edit;
    Linkini verdiğiniz siteyi çok beğendim, hemen inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 5 Haziran 2014; 17:06:13 >
  • hocam belki biraz garip gelebilir ama size Ermenistani oneririm.10 dan fazla ulke gezdim ancak oradaki tarihi,kulturel yakinligi,insani benzerlikleri hic bir yerde goremedim.Erivan unutulmaz bir sehir oldu benim icin.Hersey cok ucuz ve vizede gerekmiyor.Umarim vakit bulur ve bende tekrar gidebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim cevabınız için. Benim hatam, Sırbistan' a iki (hatta üç bile denilebilir) kere gittiğimi belirtmedim. Belgrad dediğiniz gibi tam da yazdığım kriterlere uyuyor ama farklı bir yeri ziyaret etmek istiyorum. Karadağ hakkında bilginiz var mı, Sveti Stefan Kotor filan inanılmaz güzel görünüyor ama Dubrovnik aşırı pahalıydı, orası kadar pahalı mıdır Karadağ' da?

Edit;
    Linkini verdiğiniz siteyi çok beğendim, hemen inceliyorum.

Hocam tekrar Merhaba,

Linkini vediğim site bizimdir. Beğeninize teşekkürler. Orada Karadağ ile ilgili şehir notları var. Muhteşem yerlerdir, 5 sene içinde Avrupa'nın en trend yerleri olacağına eminim. Budva v.s. müthiş deniz güzelliklerine sahip ve çok çok ucuz. Siteden yorumları okuyabilirsiniz.

• Aqua fantasy hotel SPA
  • Moldova / kişinev

90 gün vizesiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

Moldova / kişinev

90 gün vizesiz.

Moldova ya vize istenmiyormu son durum nedir acaba? birde moldova hakkında bilgi verebilirmisiniz yabancı dil olmadan zorluk yaşarmıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangozler -- 6 Haziran 2014; 20:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaangozler

quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

Moldova / kişinev

90 gün vizesiz.

Moldova ya vize istenmiyormu son durum nedir acaba? birde moldova hakkında bilgi verebilirmisiniz yabancı dil olmadan zorluk yaşarmıyız.

Moldova vizesi 2 haziranda kalktı.90 gün vizeesiz kalabilirsiniz..

Moldovada , Romence ve Rusça geçer, yan bu diller konuşulur,pek ingilizce bilinmez.

Hocam bildiğin slav ülkesi, vizesiz, işte gidip gezebilirsin, otel ve ev kiraları uygun,günlük evler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

hocam belki biraz garip gelebilir ama size Ermenistani oneririm.10 dan fazla ulke gezdim ancak oradaki tarihi,kulturel yakinligi,insani benzerlikleri hic bir yerde goremedim.Erivan unutulmaz bir sehir oldu benim icin.Hersey cok ucuz ve vizede gerekmiyor.Umarim vakit bulur ve bende tekrar gidebilirim.

Hocam doğrudur, garip gelmedi. Belgrad' a giderken bende önyargılıydım ama gittiğim ülkeler arasında Sırbistan kadarı bize benzeyen başka bir ülke daha görmedim. Ülke politikaları ayrı halklar ayrı. Erivan güvenli bir şehir mi? Birde bildiğim kadarıyla bütün ülke 2.5 milyon nüfuslu çok küçük bir yer. 5-7 günlük bir tatil için sıkıcı olur mu? Biraz bilgi verirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Aqua fantasy hotel SPA

Aman hocam Allah korusun Türkiye'de artık tatile gitmeyi düşünmüyorum. Turist kazıklayan esnafla mücadele etmekten tut, tek erkek almayan otellere, bahşiş için Alman turistlerin önünde Golden retriever' a dönüp Türk turistlerin siparişlerini aksatan garsonlara, bir tam cümle kuramayan eleman tarafından damsız almiyruz diye geri çevrilmeye kadar. Kendi ülkende 3. sınıf vatandaş muamelesi göreceğine aynı parayla sıradan bir Avrupa ülkesinde kral gibi tatil yaparsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

hocam belki biraz garip gelebilir ama size Ermenistani oneririm.10 dan fazla ulke gezdim ancak oradaki tarihi,kulturel yakinligi,insani benzerlikleri hic bir yerde goremedim.Erivan unutulmaz bir sehir oldu benim icin.Hersey cok ucuz ve vizede gerekmiyor.Umarim vakit bulur ve bende tekrar gidebilirim.

Hocam doğrudur, garip gelmedi. Belgrad' a giderken bende önyargılıydım ama gittiğim ülkeler arasında Sırbistan kadarı bize benzeyen başka bir ülke daha görmedim. Ülke politikaları ayrı halklar ayrı. Erivan güvenli bir şehir mi? Birde bildiğim kadarıyla bütün ülke 2.5 milyon nüfuslu çok küçük bir yer. 5-7 günlük bir tatil için sıkıcı olur mu? Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Ben 2 sene once yaz tatilimde gitmis ve sorunsuzca gezmistim zaten Erivan turistik bir sehir,Ab ulkelerinden agirlikli turist geliyor.Eger uzerinde turk oldugunu belirtir birsey yoksa (milli takim formasi,bayrak vs) gayet turkiyede gibi dolasabilirsin,ben cok duygu dolu anlarda yasamistim.Guvendigim 1-2 kisiye turk oldugumu soyledikten sonra cok icten sarilip neden bu hale dustugumuzu,buyuk devletlerin bizi nasil komsu kavgasina soktugunu,bundan sonra nasil normale donebiliriz bunlari konusmustuk.Herkes avrupa ya,amerikaya gidebilir tatil icin,onemli olan Ermanistan a gidip gecmisimizide yasamak,bazi seylerle yuzlesmek.Cook farkli olacaktir sizin icinde.Dilijan,vanadzor,ecmihadjin sehirleri ve Erivana 5 gun yeterli,otobuslede gidebilirsiniz bu arada Istanbul,karadeniz sahil seridi,gurcistan batum ve erivan yaklasik 30-35 saat surmustu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Moldova turistik bakimdan baya bir yoksun ama görmekte fayda var. Benim size tavsiyem ilk tercih vizede zorlamayacak Azerbaycan, Bakü ikincisi Gürcistan olacaktır. Ozellikle Bakü Eurovision öncesi müthiş yenilendi. Gidenler memnun dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.