Şimdi Ara

Ucuz Windows 8.1 Key Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burdan alan var mı?Alan varsa bana yardımcı olsa iyi olur.
     Ucuz Windows 8.1 Key Alma

• Aynı sitede Multilang yazanını 9 dolara ve paypal ile aldım. Aldığım key geçersiz çıktı, satıcıya söyledim hemen yenisini verdi. Şu an 8.1 Pro sürümde aktifleştirdim sorun çıkmadı. Bir tane de diğer bilgisayarım için aldım o direk aktifleşti. Yalnız bu keylerin bir süre sonra geçersiz bırakıldığı söyleniyor. Ben de sırf windows 10'a yükseltirsem belki tamamen benim olur umuduyla aldım. Sorumluluk size ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShadow

Aynı sitede Multilang yazanını 9 dolara ve paypal ile aldım. Aldığım key geçersiz çıktı, satıcıya söyledim hemen yenisini verdi. Şu an 8.1 Pro sürümde aktifleştirdim sorun çıkmadı. Bir tane de diğer bilgisayarım için aldım o direk aktifleşti. Yalnız bu keylerin bir süre sonra geçersiz bırakıldığı söyleniyor. Ben de sırf windows 10'a yükseltirsem belki tamamen benim olur umuduyla aldım. Sorumluluk size ait.
    Aldığım son 2 key geçersiz çıktı... Satıcıya bildirdim 2 key daha verdi amma onlar da dreamspark keyi çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Aldığım son 2 key geçersiz çıktı... Satıcıya bildirdim 2 key daha verdi amma onlar da dreamspark keyi çıktı...

Alıntıları Göster
    G2A adlı siteden 60-150 lira aralığında key alabilirsiniz. Ben 70 liraya 8.1 pro global ve birkaç avrupa dili olan versiyonunu aldım ve 10'a sorunsuzca rezervasyon yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jet lag

G2A adlı siteden 60-150 lira aralığında key alabilirsiniz. Ben 70 liraya 8.1 pro global ve birkaç avrupa dili olan versiyonunu aldım ve 10'a sorunsuzca rezervasyon yaptım.

Alıntıları Göster
    Hangi satıcıdan aldınız kontrol ettiniz mi hangi tip lisans olduğunu (MSDN,VL,Dreamspark olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy

Hangi satıcıdan aldınız kontrol ettiniz mi hangi tip lisans olduğunu (MSDN,VL,Dreamspark olabilir)

Alıntıları Göster
    Ucuz ise kalıcı bir orjinallik beklememek lazım gittiği kadar kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Ucuz ise kalıcı bir orjinallik beklememek lazım gittiği kadar kullanın.

Alıntıları Göster
    Hocam sana zahmet olacak ama, aşağıdaki microsoft destek linkinde, müşteri temsilcisi ile sohbet kısmından sorgular mısınız keyi.
    Geliştirici, öğrenci vb bir lisans değil ise g2a'dan bende alacağım.
  • arsenik kullanıcısına yanıt
    Sistem penceresinde yazan sürüm yeterli değil midir?
  • quote:

Sistem penceresinde yazan sürüm yeterli değil midir?
    Yok hocam, yeterli değil maalesef. Öğrenci ve ya geliştirici keyi ile 8.1 aktifleştirildiğinde, sistem menüsünde herhangi bir ibare olmuyor.
    "Windows 8.1 Pro" yazıyor sadece. Ne lisansı olduğunu, en doğru olarak microsoft'tan öğrenebiliyoruz.

Ekleme: Önceki mesaja linki eklemeyi unutmuşum
    https://support.microsoft.com/tr-tr/contactus?pid=17655&tid=100109453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 28 Temmuz 2015; 12:30:58 >

• Genelde bu tür keyler süreli çıkar yada anlaşılması haline patlar.
    Anladım. Peki istemediğin versiyonların ne dezavantajı var? Mesele Windows 10 rezervasyonu mu?
  • quote:

Anladım. Peki istemediğin versiyonların ne dezavantajı var? Mesele Windows 10 rezervasyonu mu?
    Bende bu konuda çok fazla bilgili değilim ama araştırdığım kadarıyla öğrendiğim;
    Geliştirici keyleri, aktive oluyor sorunsuz, sistem menüsünde windows 8.1 pro oalrak görünüyor. Ve windows 10 güncellemesi de alacak. Fakat belirli bir süre için geçerli. 1 ay sonra da kapanabilir, 1 yıl sonrada, 3 gün sonra da

Öğrenci keyleri edu uzantılı mail adresi olan öğrenciler tarafından alınabiliyor. Ve her yıl öğrenci olduğunu belgelemeni, kanıtlamanı istiyorlar.
    Aldığında aktifleştiriyorsun, yıl sonunda bloklanıyor.

Gerçek retail lisansı 150 lira civarında bulabilsem, 1 dk durmayacağım. Çünkü 350-500 TL bir işletim sistemi için abartı ücretler.

Kaygını anlayabiliyorum. 538 lira gibi bir fiyat vermek yerine ben 70 liramı riske attım. Ancak senin edindiğin bilgiler biraz farazi gibi geldi bana. Mümkünse belirli bir süre için geçerli olur ama ne zaman kapanır belli değil bilgisini resmi windows web sitesinde veya profesyonel bir editörün makalesinden alıntılayabilir misiniz? G2A sisteminin avukatı gibi görünmeyi istemem konuyu açan arkadaş 3-5 dolara key almaktan bahsediyor bunun gibi insanlar korsan 8.1'cilerin lisanslı olarak 10 sahibi olacağını bile sandılar
    Öğrenci versiyonları sistem bilgisinde Pro for Education veya Students ya da Embedded 8.1 Industry Pro yazıyor. Bende öyle bir şey yok. Enterprise ve NT kullanıcıları ev kullanıcıları gibi ilk sene ücretsiz geçiş alamayacak. Resmi web sitesine göre herhangi bir kısıtlama olmadan 10'a geçmeye elverişli Windows sürümleri süre kısıtlama vs olmadan tamamen 10 sahibi olacaklar.
    Yani burada ne diyorsa odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 28 Temmuz 2015; 14:52:38 >

• quote:

Kaygını anlayabiliyorum. 538 lira gibi bir fiyat vermek yerine ben 70 liramı riske attım. Ancak senin edindiğin bilgiler biraz farazi gibi geldi bana. Mümkünse belirli bir süre için geçerli olur ama ne zaman kapanır belli değil bilgisini resmi windows web sitesinde veya profesyonel bir editörün makalesinden alıntılayabilir misiniz? G2A sisteminin avukatı gibi görünmeyi istemem konuyu açan arkadaş 3-5 dolara key almaktan bahsediyor bunun gibi insanlar korsan 8.1'cilerin lisanslı olarak 10 sahibi olacağını bile sandılar
    Öğrenci versiyonları sistem bilgisinde Pro for Education veya Students ya da Embedded 8.1 Industry Pro yazıyor. Bende öyle bir şey yok. Enterprise ve NT kullanıcıları ev kullanıcıları gibi ilk sene ücretsiz geçiş alamayacak. Resmi web sitesine göre herhangi bir kısıtlama olmadan 10'a geçmeye elverişli Windows sürümleri süre kısıtlama vs olmadan tamamen 10 sahibi olacaklar.
    Yani burada ne diyorsa odur.
    Hocam ne zaman kapanır belli değil dememin sebebi, MSDN lisansının satışının yasak olması. Kuruyorsunuz, aktifleştiriyorsunuz sorun yok. Microsoft bunun satışının yapıldığını farkettiği an blokluyor keyi.
    Dreamspark konusunda pek bilgim yok. uygun fiyatlı birkaç yerden aldım, hepsi 9 ila 15 dolar arasındaydı. Hepsi MSDN veya dreamspark çıktı. sizin söylediğiniz sitedeki fiyat bunlardan biraz daha yüksek olduğu için, acaba dedim. Siz microsofttan kontrol ettirdiniz mi keyinizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 28 Temmuz 2015; 14:55:23 >

Anladım. Hayır kontrol ettirmedim ve ettirmeyi de düşünmüyorum. Birkaç sene hiçbir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Hatta Windows 10 miyadını doldurana kadar sıkıntı yaşam diye tahmin ediyorum Benim öngörüm bir sonraki Windows eğer çıkabilirse Mac OS benzeri bir pazarlama stratejisiyle çıkacaktır. Çünkü mali raporlarda ve Microsoft'un son açıklamaları Windows 10 çıkmadan kafaları karıştırdı. Neyse fazla derinlemesine konuşmamıza lüzum yok. 5-15 dolardan daha küçük bir riske girdiğimi zannediyorum ve bunu eşe dosta tavsiye ediyorum.
  • quote:

Anladım. Hayır kontrol ettirmedim ve ettirmeyi de düşünmüyorum. Birkaç sene hiçbir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Hatta Windows 10 miyadını doldurana kadar sıkıntı yaşam diye tahmin ediyorum Benim öngörüm bir sonraki Windows eğer çıkabilirse Mac OS benzeri bir pazarlama stratejisiyle çıkacaktır. Çünkü mali raporlarda ve Microsoft'un son açıklamaları Windows 10 çıkmadan kafaları karıştırdı. Neyse fazla derinlemesine konuşmamıza lüzum yok. 5-15 dolardan daha küçük bir riske girdiğimi zannediyorum ve bunu eşe dosta tavsiye ediyorum.
    Anlıyorum. 5-10 dolara alınan key, verilen para ile alınan hizmeti karşılıyordur. Bende aynı fikirdeyim. Fakat ben daha fazlasını da vermeye razıyım. 150 bilemedin 200 de verilir.fakat bir yazılıma 500-540 TL vermek bence saçma. Bu yüzden ucuz site peşindeyim. Anladığım kadarıyla, söylediğin g2a sitesinde, 9-10 dolara satılan keyler, daha pahalı satılıyor muhtemelen. Neyse. 9 dolara msdn almıştım. Gittiği yere kadar gideceğim.
    Teşekkürler.

• Jet lag kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108393357
    Dostum elindeki ucuz keyleri aktifleştirebildin mi? aktifleştirdiysen cmd'yi açıp "slmgr /xpr " bu kodu girebilir misin ? belli bir tarih mi verdi yoksa kalıcı olarak etkinleştirildi mi dedi?
  • quote:

Dostum elindeki ucuz keyleri aktifleştirebildin mi? aktifleştirdiysen cmd'yi açıp "slmgr /xpr " bu kodu girebilir misin ? belli bir tarih mi verdi yoksa kalıcı olarak etkinleştirildi mi dedi?
    Makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Sıfır kurulum yapmadım. Güncelleme yaptım. Yükleme bittiğinde, sistem sayfasında etkinleştirildi yazıyordu hâlâ.
    Ben de öyle yaptım. Vaziyet böyleyken sıkıntı olma ihtimali biraz daha az gibi geliyor. Çünkü bazı arkadaşlarda son kullanma tarihi vermiş sistem. Bunu ummamın nedeni donanım kimliğimize göre lisans vermişler 10'da. Korsan yöntemler zaten bir çeşit activator kullanarak sistemi yanıltıyorlar. Onlara yönelik belki de bir yazılım güncellemesi gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.