![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
SINIRLI STOK •Windows 11 Pro/Home OEM Key 140TL -2 ADET- •Windows 10 Pro/Home OEM Key 140TL -5 ADET- •Office 2021 Pro Plus Telefon Aktivasyonlu 120TL -4 ADET- PM veya Whatsapp(wa.me/905102203495) üzerinden iletişime geçebilirsiniz. • Windows keylerini aktivasyon bölümüne girip direkt etkinleştirmeniz yeterlidir. OEM key olduğu için cihazınızın anakartına gömülür ve bundan sonraki formatlarınız da otomatik olarak etkinleşir. • Office için size key ve talimatları iletiyorum. Microsoft'u arayarak etkinleştirme sağlıyorsunuz. Yapmanız gereken tüm işlemler size ileteceğim talimatlarda adım adım yazmaktadır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semmellow -- 16 Şubat 2025; 14:2:0 > |
- [LİSANS ANAHTARLARI] WİNDOWS | MAC | ADOBE | OFFİCE | VPN | ANTIVIRUS | CAPCUT | ENVATO | CHATGPT
- [LİSANS ANAHTARLARI] WİNDOWS | MAC | ADOBE | OFFİCE | VPN | ANTIVIRUS | DUOLİNGO | ENVATO | CHATGPT
- YAZILIM LİSANS ANAHTARLARI - WİNDOWS - MAC - OFFİCE - ADOBE - ANTIVIRUS - YAPAY ZEKA - DUOLİNGO