Şimdi Ara

UD-EM-Elric,Ravenloft Serileri Tamamlanmıştır.----> Konu Silindi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tekrardan güncellendi.

• Ben ejderha mızrağını 900 TL civarına dizdim.Yeni bir çağın doğuşu için üçlemeye 100 TL vermiştim.Siz 10 TL den almışsınız.Fantastik dizmek için çok geç kalmışım hepsi baskı dışı ve Ateş pahası.Gedik savaşları ve vakıf arıyorum şimdi ama fiyatlar alınacak düzeyde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: briareus

Ben ejderha mızrağını 900 TL civarına dizdim.Yeni bir çağın doğuşu için üçlemeye 100 TL vermiştim.Siz 10 TL den almışsınız.Fantastik dizmek için çok geç kalmışım hepsi baskı dışı ve Ateş pahası.Gedik savaşları ve vakıf arıyorum şimdi ama fiyatlar alınacak düzeyde değil

Bayağı yüksek miktar ödemişsiniz. Benim 5 TL'ye de aldığım çok miktarda kitabı oldu yine aynı zamanda takas olarak aldığım da bayağı oldu. Eh en sonunda kaldı topu topuna 5 adet kitabı. Onların da 10 TL'ye satıldığı bir yer var aklımda , aksilik olmazsa da oradan geri kalanını temin edecek gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVoice -- 25 Ekim 2015; 3:00:49 >

• Burada ne kitapçı ne de sahaf var nadirden topladım hep.Küçük yerde yaşamanın talihsizliği...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • briareus B kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef ki ufak yerlerden böyle bir dezavantaj bulunuyor. Nadir'den toplamak açıkçası yüksek bir maliyete denk gelebiliyor ; örneğin sizin yaptığınız gibi.

Sağlık olsun en azından tamamlamışsınız. Okuduktan sonra telafisi oluyor verdiğiniz tutara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.