Şimdi Ara

UDEMY ile ingilizce öğrenilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ingilizce öğrenmek istiyorum fakat kurslar el yakıyor maddi durumum el vermiyor maalesef bunun yerine udemy eğitimleri ile öğrenebilmek mümkün mü deneyen var mı? Veya farklı bir yol önerebilecek olan var mı? Eğer udemyi onaylıyorsanız önerdiğiniz kullandığınız hangi hocalar hangi dersler var yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azmine ve çalışmana bağlı. kursu alıp memnun kalmazsna udemy paranı iade ediyor. yorumları oku. eğitmenine verilen puanları incele
  • Çok teşekkür ederim , siz kullandınız mı?

• İngilizce öğrenmek için Udemy'ye para vermene gerek olmadığını düşünüyorum.Bazı özel ustalık gerektiren konularda belki işe yarıyor olabilir ama İngilizce için ücretsiz bir sürü kaynak mevcut.
  • gamermelisa kullanıcısına yanıt
    Benim amacım derli toplu konulara ulaşabilmek ve bir düzen halinde ilerlemek , onun için böyle bir yol tercih ettim sadece yararlı olur mu bunu öğrenmek istiyorum.

• Çare Sneijder kullanıcısına yanıt
    Elbette yararı olur ben de sadece çok para vermenize gerek olmadığını söyledim.
  • dh ölücüleri buraya da tünemiş... tabiki iyi olur kardeşim al udemy'den dersi (yalnız indirimleri takip et) istediğin gibi geri sar tekrar tekrar dinle. yararı olacaktır elbet.
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Black Fridayda almıştım 19,99’a bi türlü başlamayalım fakat zaman sıkıntısından dolayı. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• Hangisini öneriyorsunuz? Tamamen newbie seviye.

Şimdi arkadaşın izni ile bende buradan sorayım, cevap gelmez ise yeni konu açarım :))

1- Rat planet hocamın çalışma metodu
    https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenme-onerisi-kaynaklar-calisma-programi--120127902

2- Özer hocamın çalışma metoduhttps://forum.donanimhaber.com/yeni-kanalim-ingilizce-egitim-videolari--105944631-19

3- Video eğitim (yine udemy'de var dersleri ve youtube de var ücretsiz olarak 340 video olmuş :))

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam izin ne kelime hiç sorun değil verimli olalım yeter :) Ben video eğitimden almıştım

• Çare Sneijder kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Youtube kanalından mı takip ettiniz, udemy'den mi satın aldınız?
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    UDEMY’den aldım youtubeda olduğunu sizden öğrendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.