Şimdi Ara

udyr kaplan veya anka kuşu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar udyr ile jungle yapmayı cok severim. Hep anka kusu oldum kaplanı sezon 2 de deneme cesaretim hıc olmadı fail olma korkusundan. Cunku anka kusu alan vurarak guzel kesiyor ormandakı yaratıkları. Ama sezon 3te ormandakı yaratıklarda degısmeler oldu. Yanlıs bılmıyorsam kamplardakı yaratıklarda gucsuzlerın canı azaltıldı gucluye aktarıldı gıbı bisi. Simdi bu durumda tekli saldırı yapanlar ıcın avantaj doğdu. Udyr sizce artık jungle yaparken kaplan olması jungle daki hızını keser mi? Tabi birde şampiyonlarla olan durumunu da goz onunde bulundurmalı. Kaplanken daha etkılı kıll alma konusunda.(ks den bahsetmıyorum) dusuncelerınızı paylaşın lütfen. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 el coop vs all girip deneyeydin ya işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadurAli

1 el coop vs all girip deneyeydin ya işte

tecrube etmiş arkadaslsr vardır diye sorayım dedim. Burada böyle bi imkan varken yani tecrubelerden yararlanma gibi neden zamanımı cope atıyım. Şahsi fikrim aptalca olurdu.

• Tiger daha çok solotop udyr oynanırken maxlanıyor . Denemedim fakat teorik olarak artık tiger'in daha etkili olması lazım. Ama şimdi şöyle birşey var bende primal udyr var ve ben yine anka kuşu açarım :P
  • tavsiyem anka iyidir orman kasıcaksan hem seri kesersin hemde oyun sonunda asist sayın çoğalır ben böyle yapardım genelde İlk R sonra W fulle derim Q skili ne Orman nede vs lerde daha iyi R den
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

tavsiyem anka iyidir orman kasıcaksan hem seri kesersin hemde oyun sonunda asist sayın çoğalır ben böyle yapardım genelde İlk R sonra W fulle derim Q skili ne Orman nede vs lerde daha iyi R den

ormanda hernekkadar dengeler degıssede yaratıklar acısından anka illaki daha avantajlıdır. Ama eskisi kadar kötü olmucagını dusunuyorum 3. Sezonda kaplanın jungle oynarken. Bi de benım asıl aklımı kurcalayan sanki kaplan daha iyi şampiyonlarla olan çatışmalarda. Yani mesela ganke gittiğimde daha cok hasar verir gibi. Anka kusuyla hıssedemıyorum az az vuruyo gibi sanki şampiyonlara. Bilmiyorum bu hissiyat bı tek ben de mi. Ama asist alma konusunda katılıyorum tf ye ayı ıle gir sonra stunla anka ol. Hepsinden suphesiz asist geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

tavsiyem anka iyidir orman kasıcaksan hem seri kesersin hemde oyun sonunda asist sayın çoğalır ben böyle yapardım genelde İlk R sonra W fulle derim Q skili ne Orman nede vs lerde daha iyi R den

ormanda hernekkadar dengeler degıssede yaratıklar acısından anka illaki daha avantajlıdır. Ama eskisi kadar kötü olmucagını dusunuyorum 3. Sezonda kaplanın jungle oynarken. Bi de benım asıl aklımı kurcalayan sanki kaplan daha iyi şampiyonlarla olan çatışmalarda. Yani mesela ganke gittiğimde daha cok hasar verir gibi. Anka kusuyla hıssedemıyorum az az vuruyo gibi sanki şampiyonlara. Bilmiyorum bu hissiyat bı tek ben de mi. Ama asist alma konusunda katılıyorum tf ye ayı ıle gir sonra stunla anka ol. Hepsinden suphesiz asist geliyor.

Ormanda iyi kasarsan R iyi atak veriyor gank için E skilini de açmanı tavsiye ederim hatta ben Q skiline puan dahi vermiyorum mana sorununu çözdükten sonra R ve W senin ana skillerin olucak ama oynayış tarzına bağlı ben videolar izlemeni öneririm eger istersen kendine göre build dizersin ama sen ormanda kasmadıktan sonra gank atman bir fayda etmez udry için

• udyr in asıl olayı farm tamam jungle zorlaştı ama denedigim kadarıyla phoenix hala daha iyi, tiger'la arasında çok damage farkı yok biraz var ama o kadar abartılcak yönden değil, ayrıca phoenix+spirit stone hala wriggle's + tiger dan daha iyi iş görüyor farming konusunda, kaldıki tiger da gank fail olursa ki udyr çok süper gank atamıyor gap closer'ı olmadıgı için, biraz daha geride kalma olasılıgın var phoenix'e kıyasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

udyr in asıl olayı farm tamam jungle zorlaştı ama denedigim kadarıyla phoenix hala daha iyi, tiger'la arasında çok damage farkı yok biraz var ama o kadar abartılcak yönden değil, ayrıca phoenix+spirit stone hala wriggle's + tiger dan daha iyi iş görüyor farming konusunda, kaldıki tiger da gank fail olursa ki udyr çok süper gank atamıyor gap closer'ı olmadıgı için, biraz daha geride kalma olasılıgın var phoenix'e kıyasla

gayet yapıcı bi yorum, faydalandım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.