Şimdi Ara

Udyr / Mordekaiser (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesin zevki vardır herkesin zevki farklıdır. Bana göre udyr kötü bir hero (banagöre sizi bilemem) çünkü : uzaktan hiçbirşey yapamıyor jungle girdi diyelim. Smite alıcak + Flash alması lazım flash yerine exhaust alırsa kötü savşlarda kovalamalarda filan flash ile kaçamıycak. O yüzden smite almak udyr'i - yapıyor bence.

2. si ise flash + exhaot alıp lane girebilir ya da jungle girerse smitesiz daha iyi olur bence çünkü ganka geldiğinde yada lanede savaşırsa exhaoust ile adamı yavaşlatıp movement verip kendine adamı stunlayıp alabilir. Ama udyrın uzaktan hiçbirşey yapamamsı bence çok kötü.

Ben daha çok carry seviyrum. Özellikle caitlyn'i alma sebebim ranged'i 650 olması. Yani çok uzaktan adamı vurabilmesi çok cazip geldi bana vayne de çok iyi 550 ranged ama bence 650 ranged olması caitlyn'e çok büyük + katıyor. Tristananın pasifide ranged yükseltiyor oda 700 e kadar çıkabiliyor oda iyi ama 18 level olması lazım. Yani ben uzaktan mesela caitlyn'ile adama 1 kere vurup udyr bana yaklaştığında kulenin arkasına kaçıp tekrar saldırırım vurkaç ile oynamayı çok sevdiğim için bana göre bi hero değl udyr :D Mordakisor çok zevkli udyr aldıysan mordekasior de dene solo top çok iyi spel wampı aldıktan sonraseni kimze durduramaz en güzelide şimdi adamlar sana dalıyorlar bi e skili atıyosun armor geliyor adam sna skill atınca o senin armoruna işliyor armorun azalıyor bi q ypaıyosun yada tekrar e bu sefer yine armor geliyor adam sana hiçbirşey yapamıyor çok deli oluyorlar :D buda çok hoşuma gidiyior..

Çok fazla ve sıkıcı konuştum galiba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

udyr iyidir, en iyi junglelardan smite'a bile gerek yok jungle için. Stun attack speed lifesteal ne ararsan var yok yok bu heroda. Mordekaiser ise çok eğlenceli oynaması kolay çok op bi karakter, shield olayı gerçekten op, tek ihtiyacın olan cooldown reduction %15 canla 1v2 dayanıp arkadaşların sayesinde kaçtığımı bilirim. Birde Q skill'i aşırı op, şöyle diyeyim; sorcerer shoes rylais scepter hextech gunblade lich bane bu 4 item offensive olarak alıyorum diğer 2si defansif ve carrylere 1000 vuruyor temiz

1v2 dayanıp arkadaşların sayesinde kaçtığımı bilirim. Sorakaydı heal attı.

• Öncelikle - lerini söyleyeyim.

Udyr ashe gibi ad carrylere karsı çok zayıf kalıyor eger flash yoksa stunlayamazsin bile.(asheyi örnek olarak ilk aklıma gelenlerden o yüzden yazdım)

Mordeye gelince cc ye sahip değil oyun başı ezdiler mi seni toparlanmak zor.

+ larına gelirsek

Udyr oyundaki en iyi junglerlardan ve en sevdiğim melee fighter stun atack speed lifesteal dodge ne ararsan var.

Morde ile rakibin ad carrysine focuslanıp ultinle onu alırsın oyun bitmistir en kötü 1 vs 3 çıkartırsın ve en önemli nokta 3 tane aoe skilinin bulunması.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.