Şimdi Ara

Udyr Proları İçeriye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o kadarda abartmaya gerek yok.

Udyr Metaya göre geride kaldı. Jungle haricinde top oynanırdı. Nid,Alistar,Maokai gibi şampiyonlar olduğundan rangesi sıfır olan şampiyonları bitirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 20 Ağustos 2014; 11:07:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

trick2g izle

Kesinlikle
  • Tank git r full

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyr en sevdiğim. Jung baya oynadık ama gangı iyi ayarlaman lazım. Udyr tank eğlenceli oluyor. 1 dakka boyunca sağ sol yaparak kovalananı bilirim. Ben şu aralar topta oynuyorum. Ama jung için sana şöyle diyim. Yaban Alevi 15. Dk tamamlanmış olacak. O yüzden ormandan çıkma. Peşine ayakkabı duruma göre. 3. Item kesinlikle üçlü kuvvet. Çünkü başka bi saldırı itemi gereksiz tank için. Q ile harika hızlı temizlersin ormanı. 4 item bence aklın sonu olmalı çünkü artık normal vuruşun (42+35~ yaban alevinden) daha fazla vurur. Bunu 5 yada son item yapabilirsin. Arada randuin al. Diğer item ise tamamen büyü direnci ile alakalı. Ap 2 tane varsa karşıda banshee mantıklı. Ruh gömleği tamamen mundo için item. Sonra dal ortaya. Ben böle penta atmıştım derecelide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.