quote:Orijinalden alıntı: Lephantisevet gördüm spirit guard udyr yazıyoryeni yi geldi mi beyler bu patch ile?
quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? Yama notlarında yazmıyor gelmedi sanırım
quote:Orijinalden alıntı: Kha Zix quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? Yama notlarında yazmıyor gelmedi sanırım bakalım artık
quote:Orijinalden alıntı: saf köylü quote:Orijinalden alıntı: Kha Zix quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? Yama notlarında yazmıyor gelmedi sanırım bakalım artık Bende bıktım ap yilerden artık gitsinler istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Kha Zix quote:Orijinalden alıntı: saf köylü quote:Orijinalden alıntı: Kha Zix quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? Yama notlarında yazmıyor gelmedi sanırım bakalım artık Bende bıktım ap yilerden artık gitsinler istiyorum http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-rework-master-yi-wuju-master
quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor
quote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire* quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor bir sonraki patch gelecek
quote:Orijinalden alıntı: NDSquote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire* quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor bir sonraki patch gelecekAlıntıları Göster West kapalı bende, sizde de öyle mi?
quote:Orijinalden alıntı: Fair BurglerWest kapalı bende, sizde de öyle mi? Alıntıları Göster Gelmemiş.
quote:Orijinalden alıntı: YagamiLightGelmemiş.Alıntıları Göster Aynen, açıldı West ama gelmemiş Udyr abimiz. '--
quote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire* quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor görünmüyor hocam
quote:Orijinalden alıntı: Illuminated Ufak bir patch ile bu aksam veya yarin yayinliyacaklarini dusunuyorum. Cok beklettiler. Aksam gelsin zaten herseyi hazir neyi bekliyorlar ki.
quote:Orijinalden alıntı: NDS quote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire* quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor bir sonraki patch gelecek farkettim
quote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire*quote:Orijinalden alıntı: NDS quote:Orijinalden alıntı: Spirit Fire* quote:Orijinalden alıntı: saf köylü yeni yi geldi mi beyler bu patch ile? geldi dostum , patch atarken haberler kısmında gözüküyor bir sonraki patch gelecek farkettim Alıntıları Göster Gelse de kurtulsam rpden, yatıyor 1 aydır hesabda 2k rp..
quote:Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKERGelse de kurtulsam rpden, yatıyor 1 aydır hesabda 2k rp..Alıntıları Göster Bu patch ile gelmesi lazımdı öyle açıklama yapmışlardı.
quote:Orijinalden alıntı: CayataiBu patch ile gelmesi lazımdı öyle açıklama yapmışlardı.Alıntıları Göster gelmemişşşşş