Şimdi Ara

Udyr Taktik&Build (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Orijinalden alıntı: KillersKing

udyr aldım çok memnunum skorlarımda 10/1/5 8/0/1 fln ama nedense son 10 oyundur hiç win im yok tank kastım olmadı dpsde biraz daha iyiydi sanki ama yok yok wwin alamıyorum sizce ne yapmalıyım

Gank atınca tüm killeri alma takım arkadaşlarınada kill bırak yoksa onlar ezilir.

ya ben şanssızım ya da riot bana taktı bu ne arkadaş karşı takım full pro benim takım sadece insan takliti yapıyo :( biri asheyi ap kasar biri ryze a infinity edge alır inanırmısınız bilmem bi tane munda 20 dk 12 kere öldü e tabi onlardaki le blanc feedlendi :) bu ne kardeşim yaa acilen 30 lwl olmalıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

udyr aldım çok memnunum skorlarımda 10/1/5 8/0/1 fln ama nedense son 10 oyundur hiç win im yok tank kastım olmadı dpsde biraz daha iyiydi sanki ama yok yok wwin alamıyorum sizce ne yapmalıyım

Gank atınca tüm killeri alma takım arkadaşlarınada kill bırak yoksa onlar ezilir.

ya ben şanssızım ya da riot bana taktı bu ne arkadaş karşı takım full pro benim takım sadece insan takliti yapıyo :( biri asheyi ap kasar biri ryze a infinity edge alır inanırmısınız bilmem bi tane munda 20 dk 12 kere öldü e tabi onlardaki le blanc feedlendi :) bu ne kardeşim yaa acilen 30 lwl olmalıyım

30 leveldede öyle adamlar var.onlardan kurtulmak için rankedda iyi elo kasman lazım.Elo kasarkende aynı tip adamlarla oynucaksın :/

• wrigle-mercury-HoG-wits end sonra heartı Randuine tamamla.Sonra atmog veye frozen mallet + atmas
  • Asla ve asla phoenix ve tiger aynı anda açık olmasın (birine puan vermek zorunda kalana kadar lvl 16da falan), yeni udyrlerde gördüğüm en büyük hata bu. iki skillde bir işe yaramıyor böyle, birini seçip ona yoğunlaş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.