Bildirim
UE-50HU6900 hakkında yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bilen yok mu? -
Hocam hertz değerine de bakmanı tavsiye ederim incelerken -
bende bugün forumda gördüm 2700 tl 1 yıl lig tv şampiyonlar paketi ve 270 tl hediye çeki veriyolar.3d yok bunda. Demo yayın süperdi, 200hz'in 4k görüntüye olumsuz bir etkisi olur mu acaba ? Araştırmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de teknosada gördüm geçen seneki real madrid barcelona maçını 4k olarak gösteriyordu, görüntü beni memnun etti. 2400 tl ve 1 senelik lig tv ücretsiz. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: blocked999
Merhaba başlıktaki tvyi almayı düşünüyorum. Fakat bazı özellikleri hakkında samsungun sitesinde bilgi verilmemiş. Acaba bu tvde
1. usb 3.0
2. hdmi 2.0
3. hevc (h265) code var mı?
bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim. teşekkürler
Hepsi var ben kullanıyorum hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant
quote:
Orijinalden alıntı: blocked999
Merhaba başlıktaki tvyi almayı düşünüyorum. Fakat bazı özellikleri hakkında samsungun sitesinde bilgi verilmemiş. Acaba bu tvde
1. usb 3.0
2. hdmi 2.0
3. hevc (h265) code var mı?
bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim. teşekkürler
Hepsi var ben kullanıyorum hocam :)
çok teşekkür ederim cevabın için lig tv kampanyasına katıldınız mı? ve ps4 performansı nasıl acaba? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X