Şimdi Ara

Uefa Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç | Juventus -Trabzonspor | 20.02.2014| 20:00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Hocam santrafor ile forveti karıştırıyorsun sanırım. Pas atacak, orta açacak, kafa vuracak hareketli bir - iki adam lazım. Kanatlardan orta açsan bile değerlendirebilecek bir oyuncu yok. Takımın ligdeki gol sayısına bir bak. Gol kralı adayı bir oyuncu bile yok. Neredeyse en az gol atan takımız. Allahtan kaleci iyi de hala ligde o sıralardayız. Ben bu kadrodan bazı oyuncuların gönderilip birbirleri ile daha uyumlu olan kaliteli oyuncuların alınması gerektiğine inanıyorum. Tabi bu işlem transfet döneminde yapılmış olmalıydı. Takımın maddi durumu iyi olmayabilir belki ama yıllardır aynı sıkıntılar mevcut. Henrique ise ayağına topu dolamaktan başka bir iş yapmayan çoğunlukla sonuca gidemeyen bir oyuncu. Tabi elde başka oyuncu olmayınca yapacak bir şey yok. Emre iyi onu takımda tutmalı fakat yıl sonunda sağlam 1-2 forvet ve 1 santrafor alınmalı. Tabi diğer bölgelere de takviyeler lazım. En acil değişim ve takviye yapılması gereken bölge burası. Bu kadro ile belki çok iyi oynarsınız fakat gol atamazsınız.

Haklı olabilirsin lakin Trabzon'un oyun sisteminin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Trabzon ileride iken çoğalamıyor. Ben çoğunlukla Trabzon'dan kontra atak golleri görüyorum. Bence 4-4-2 Trabzon'a ilaç olur. Emre - Henrique belki eksikleri var genç oyuncular, kendilerini geliştirme şansları var. Geliştirdiklerinde de Trabzon'a iyi bir gelir kaynağı da olabilirler.

• Juve Trabzon'da da bu maçtaki gibi oynarsa bizim usaklar turu geçebilir diye düşünüyorum. Trabzonun juveyi eledigini görmek hoş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 20 Şubat 2014; 22:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + Yusuf'un penaltısı...
  • Trabzon'un yediği ilk gol çok şanssızdı. beraberlik maçın hakkıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Bir fenerbahçeli olarak kahroldum resmen
    Biz juveyi gözümüzde büyütmüşüz trabzon biraz iyi oynasa yenmemesi için hiçbi neden yoktu
    Ha bu maöın hakkı berabereydi ya oda olmadı madem atamıyosanda yeme 2. arkadaş
    Fenerin benficaya yapptığı gibi koz verdiniz adamlara işiniz zor Allah yardımcınız olsun
    Zor ama turu gerçersini inşallah.bunu canıgönülden söylüyorum

Helal olsun dostum.Bende bir GalataSaray taraftarı olarak seni tebrik ediyorum.
    Maça gelecek olursak; bu akşam aslında iyi oynayan ama ileride çoğalamayan bir TrabzonSpor izledik.Şans biraz daha yanımızda olsaydı en azından 0-0`lık bir beraberlik çıkarabilirdik bu maçtan.Neyse canları sağolsun ne diyelim.Devre arasında TrabzonSpor`un sağlam bir transfer yapması lazımdı ileri uca.Bu transferi yapmamanın cezasını çekiyoruz işte...

• İkinci maç bol gollü geçecektir. Trabzon risk alacak çünkü.
  • Gs ve tsliler kardes kardes yorumlariyla maci degerlendirmis

• 1-1 0-0 yada 1-0 tamam da 2-0'dan dönmez artık tur ama mücadele olarak tebrik etmek lazım TS'u.

• Bu sonucu hiç haketmedi TS 1-0 bitseydi içeride şansı olabilirdi ama 2-0 işi zora soktu.
  • Sadece 2. yarıyı izledim gayet tempolu güzel maç oldu. Hiç birşey bitmiş değil rövanşta Trabzon ilk yarıyı 1-0 önde kapatırsa işler daha farklı gelişebilir.
  • Ya arkadaşlar ne 1-0 ından bahsediyorsunuz net golümüz iptal edilmeseydi maçı çevirebilirdik ki 2yide yemezdik.Avni Aker de colman ve zokoranın aynı futboluyla maçı uzatmalara götürebilir hatta turu bile geçebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzone

/>

yanlışlıkla yapmıştır..gerçek henrique bu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Gs ve tsliler kardes kardes yorumlariyla maci degerlendirmis

belki uefada oynayabilirse kardeş kardeş biz de fenerbahçe maçlarını değerlendirebiliriz hee ?
  • Trabzon çok korkak oynadı, azcık cesur oynasa en kötü beraberlik olurdu, juveyi hiç bu kadar kötü beklemiyordum, 2-0 zor bi skor ama hala umut var bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Gs ve tsliler kardes kardes yorumlariyla maci degerlendirmis

Keşke FenerBahçe de Avrupa`da oynayabilseydi de onun maçlarını da yorumlayabilseydik...
  • geçmiş olsun bidahaki maça kaldı umutlarımız
  • siyaset yapan başkanına gelsin bu 2 gol
  • Dün akşam tüm kalbimle Trabzon'u destekliyordum. Aslında çokta iyi oynadılar. Şanssız bir golle yenik duruma düşmelerine rağmen hücuma çıkarken arkada çok boşluk verilmedi. O gol olmasa büyük ihtimal 0-0 bitebilirdi. Hatta dışarıdan çevrilen topta gol diye bağırdım resmen ama olmadı. Son dakika golü olmasaydı umudum hala yüksekti ancak artık çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.