Şimdi Ara

UEFA ÇATIRDAYACAK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Demişti bizim diktatör ne oldu ?

aynı zamanda 2 süper projesi de vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salzburg gidecek isviçre mahkemesine bizim şl hakkımızı elimizden boşuna aldılar diye dava açacak(mahkeme kanıtlara bakaraktan cezanın kesinliği hakkında evet/hayır diyecek) uefa davayı kaybedecek çatır çatır çatlayacak
  • Çatırdayan bişey var ama neyse
  • kanırta kanırta şampiyon oldukta dedi bir futbolcu.O ne diyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

salzburg gidecek isviçre mahkemesine bizim şl hakkımızı elimizden boşuna aldılar diye dava açacak(mahkeme kanıtlara bakaraktan cezanın kesinliği hakkında evet/hayır diyecek) uefa davayı kaybedecek çatır çatır çatlayacak

Uefa da bunları hiç düşünmeden karar verdi zaten. Öyle bir şey olsa baştan göndermezdi sizi , her şeyi planlamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

salzburg gidecek isviçre mahkemesine bizim şl hakkımızı elimizden boşuna aldılar diye dava açacak(mahkeme kanıtlara bakaraktan cezanın kesinliği hakkında evet/hayır diyecek) uefa davayı kaybedecek çatır çatır çatlayacak

Uefa da bunları hiç düşünmeden karar verdi zaten. Öyle bir şey olsa baştan göndermezdi sizi , her şeyi planlamışlardır.

istedikleri kadar beyin fırtınası yapsınlar hiçbir neden salzburgun şike yapan bir takım yüzünden elendiğini gerçeğini değiştirmez.Metalisti şutladılar aldılar paoku aynı şekilde bizi şutlayıp salzburgu almalılardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  UEFA ÇATIRDAYACAK !
  • Çatırdatacak demek istemişte olabilir

http://s14.directupload.net/images/130627/jezctcj5.swf
  • Aziz Yıldırım2ı bilmiyor muyuz abi,her seferinde vaatler verir ama nedense hiçbiri gerçekleşmez.Şike sürecinden önce de çok yaptı.Açıklama yapar,vaatler verir bazı taraftarları hemen gaza getirir gözünü boyar,hemen ''Büyük Başkan'' triplerine girerler aradan zaman geçer elde hiçbişey yok.Bu sene bi tek ''Dünya Fenerbahçe'yi konuşacak'' lafı doğru çıktı,evet Uefa'da aldığımız cezalar sayesinde sağolsun Dünya konuşuyor bizi.

O lafı söylediğinde de hiç inanmamıştım ve gerçek dışı bir vaat olduğuna emindim,burada bazıları hemen ''yaşa büyük başkan çok doğru konuştun'' falan dedi.Bugün görüyorum ki artık onlar da anlamışlar ve gitmesini istiyorlar.En azından bir kısmı anlamış.
  •  UEFA ÇATIRDAYACAK !

UEFA ÇATIRDAYACAK !

UEFA ÇATIRDAYACAK !

UEFA ÇATIRDAYACAK !
     UEFA ÇATIRDAYACAK !
     UEFA ÇATIRDAYACAK !

• O değilde zamanında bu adam için taraftar sokağa dökülmedi mi arkadaş , ne garip işler oluyor ülkede.
  • Aziz yıldıRım : Cas'tan umduğumuzu bulamadık. Şimdi ise Fas'a başvuracağız , o olmadı kars , olmadı mars , olmadı bi yer buluruz.
  • PLAYEREG kullanıcısına yanıt
    aynen sana katılıyorum salzburg şimdi dava açacak uefa ya bizim suçumuz neydi diye
  • Biz Kimle Şike Yaptık Onlarında Ceza Alması gerekir diyelim seneye sivasspor avr ligine hak kazandı uefa onu men edebilecek mi ? eğer etmezse bizim sözde şike yaptığımız takım niye uefada olur ?
  • Aziz Yıldırım'ın cezaevine girmesinden dolayı yaşadığı travmanın çok ağır olduğunu bu forumda yazdım.Cezaevine girip normal çıkmak neredeyse mümkün değil.Cezaevine görevim gereği senede dört beş kez girip oradaki tutuklu veya hükümlüler birebir gözlemleme fırsatı yakalamam ve yaşadıkları ortamı görmeme istinaden için bu yorumu yapmıştım.Aziz Yıldırım şeker hastası olan bir adam.1 yıl cezaevinde kaldı.Muhtemelen gerçeklerle,hayalleri birbirine karıştırıyor olabilir.Hatta halüsünasyonlar bile görüp bunları gerçek zannediyor da olabilir.Cezaevinden çıktıktan sonra başkanlığa devam etmesi çok sağlıksız olurdu.Nitekim oldu da.Verdiği tüm kararlarla camiasını hayalkırıklığına uğrattı.Ama bu adam çok ağır bir travma sonucu bunları yaptı.Oysa cezaevinden çıktıktan sonra tek yapacağı şey psikiyatristlerin gözetiminde psikoterapi görmesi ve bu ülkeden uzaklaşmasıydı.Ama koskoca camiada bir allahın kulu bu adamın elinden tutup şu dediklerimi ona yaptıramadı.Sonuç ortada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

istedikleri kadar beyin fırtınası yapsınlar hiçbir neden salzburgun şike yapan bir takım yüzünden elendiğini gerçeğini değiştirmez.Metalisti şutladılar aldılar paoku aynı şekilde bizi şutlayıp salzburgu almalılardı

CAS a müracaat ettiğiniz için şutlama gibi bir durumda bulunamazdı UEFA.

Zaten şutladı FB yi Avrupadan, ama FB itiraz etti CASa.

Kısacası UEFAnın korkacağı gram bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

CAS a müracaat ettiğiniz için şutlama gibi bir durumda bulunamazdı UEFA.

Zaten şutladı FB yi Avrupadan, ama FB itiraz etti CASa.

Kısacası UEFAnın korkacağı gram bir şey yok.

Alakası yok metalistte itiraz etti casa başvurdu cas tedbir kararını kaldırmadı ve kararı onadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Aziz Yıldırım'ın cezaevine girmesinden dolayı yaşadığı travmanın çok ağır olduğunu bu forumda yazdım.Cezaevine girip normal çıkmak neredeyse mümkün değil.Cezaevine görevim gereği senede dört beş kez girip oradaki tutuklu veya hükümlüler birebir gözlemleme fırsatı yakalamam ve yaşadıkları ortamı görmeme istinaden için bu yorumu yapmıştım.Aziz Yıldırım şeker hastası olan bir adam.1 yıl cezaevinde kaldı.Muhtemelen gerçeklerle,hayalleri birbirine karıştırıyor olabilir.Hatta halüsünasyonlar bile görüp bunları gerçek zannediyor da olabilir.Cezaevinden çıktıktan sonra başkanlığa devam etmesi çok sağlıksız olurdu.Nitekim oldu da.Verdiği tüm kararlarla camiasını hayalkırıklığına uğrattı.Ama bu adam çok ağır bir travma sonucu bunları yaptı.Oysa cezaevinden çıktıktan sonra tek yapacağı şey psikiyatristlerin gözetiminde psikoterapi görmesi ve bu ülkeden uzaklaşmasıydı.Ama koskoca camiada bir allahın kulu bu adamın elinden tutup şu dediklerimi ona yaptıramadı.Sonuç ortada.

Sizin camiada aziz yildirim icerdeyken ona karsi gelenler hatirladigim kadariyla hain addediliyordu. Yani aday olacagi soylenen bi adam vardi o bile a.y. icerdeyken benim aday olmam hainlik olur herkes aziz yildirimin arkasinda durmalidir gibi laflar sarfetmisti. Ama dedigin gibi o sirada herkes baska seylerle mesguldu ve kimse iceri giren kisinin bir insan oldugunun farkinda degildi. Ben de a. y. ciktiginda fener cosar diye bekliyodum ama surec gosterdi tespitlerin dogru ya da dogruluk payi var. Bence objektif olarak burda suc aziz yildirimin da degil bi insan iceri girerse dedigin gibi o buyuk bi travmadir ve burdaki suc da bu durumu umursamayarak padisaha tapmaya devam edenlerindir.
    Normalde fb bolumune yazmamaya ozen gosteririm ama bugun ekstrem bi durum oldu ve fikrimi paylasmak istedim. Herkese saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

kanırta kanırta şampiyon oldukta dedi bir futbolcu.O ne diyecek?

Aynen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.